powered by Surfing Waves

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μητρώο Καταστημάτων που προάγουν τον Πολιτισμό


Τη δημιουργία ειδικού Μητρώου Καταστημάτων που προάγουν τον Πολιτισμό ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση της 1ης Οκτωβρίου 2012, στο πλαίσιο αξιοποίησης των είκοσι διαφημιστικών πλαισίων που θα τοποθετηθούν σε ισαρίθμους χώρους της πόλης για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων πολιτιστικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η κατάρτιση του Μητρώου είναι αναγκαία προκειμένου να υπάρχει δίκαιη και αντικειμενική χρήση των διαφημιστικών πλαισίων για όλους τους ενδιαφερομένους.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει στη σύνταξη ενός κανονισμού λειτουργίας, θέτοντας διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες για τη σωστή και δίκαιη διαχείριση των χαρακτηριστικών της κάθε επιχείρησης. Βασικότερη προϋπόθεση αποτελεί η άδεια λειτουργίας που πρέπει να διαθέτουν τα καταστήματα προκειμένου να επιτρέπεται στο χώρο τους η λειτουργία μουσικών οργάνων και κατά συνέπεια η οργάνωση συναυλιών.

Σύμφωνα με τον εισηγητή του θέματος Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Χασδάι Καπόν, οι επιχειρηματίες των καταστημάτων αυτών θα κάνουν χρήση των είκοσι διαφημιστικών πλαισίων για την τοποθέτηση αφισών και την προβολή των διαφόρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που γίνονται στην πόλη, ύστερα από την καταβολή ανάλογου τέλους διαφήμισης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.