powered by Surfing Waves

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Διάθεση αλευριού, λαδιού, μελιού, κρασιού χωρίς μεσάζοντες στις 25/11/2012

Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία και το υψηλό ενδιαφέρον που σημείωσε τον περασμένο Ιούλιο η πρωτοβουλία για διάθεση φτηνών και ποιοτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και ικανοποιώντας παράλληλα την συνεχόμενη και αυξανόμενη ζήτηση από πλευράς των καταναλωτών και των νοικοκυριών του Δήμου για παρόμοιες δράσεις, η δημοτική αρχή Κιλκίς συμμετέχει για 2η φορά και ακόμη πιο δυναμικά στο εν λόγω Κίνημα.
Ειδικότερα, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, τονΑγροτικό Συνεταιρισμό Χάρακα Κρήτης, τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Θάσου, καθώς και τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τοπικούς παραγωγής κρασιού του νομού μας θα προβεί στη διάθεση αλευριού, λαδιού, μελιού και κρασιού αντίστοιχα, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, από τις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Η Ε.Α.Σ. θα διαθέτει προς πώληση αλεύρι με τιμή κιλού τα 0,55 ευρώ σε συσκευασίες των 5 και 10 κιλών, ο Συνεταιρισμός Χάρακα εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο σε συσκευασίες των 5 λίτρων στην
τιμή των 15 ευρώ, ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου πιστοποιημένο ανθόμελο και πευκόμελο σε συσκευασίες των 3 κιλών στην τιμή των 17 ευρώ/συσκευασία και ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Κιλκίς σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς κρασί, σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν για παραγγελίες λαδιού, αλευριού και μελιού δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, προϊόν, ποσότητα, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας στο Δημαρχείο, στο τηλέφωνο 23413 52124 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες (σημειώνεται ότι έντυπο παραγγελίας θα αναρτηθεί την ιστοσελίδα του Δήμου στην κατηγορία γενικά νέα-ανακοινώσεις, το οποίο αφού συμπληρωθεί μπορεί να αποστέλλεται στη διεύθυνσηjournalistdhmoskilkis.gr ή και με φαξ στο 23413 52129), ενώ για παραγγελίες κρασιού αντίστοιχα μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 23413 50131 και 23413 50144.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.