powered by Surfing Waves

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Συνεργασία στον τουρισμό

Η θέληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Περιφέρειας Μούγλων της Τουρκίας για συνεργασία, με όρους αμοιβαιότητας, σε εμπορικό, πολιτικό και κυρίωςτουριστικό επίπεδο, επαναβεβαιώθηκε κατά τις επαφές που είχε στην τουρκική περιφέρεια με τον περιφερειάρχη, τον αστυνομικό διευθυντή και τουρκικούς φορείς ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος(συνοδευόταν από τον πρόεδρο των Τουριστικών Γραφείων Ρόδου Κώστα Γεωργιάδη και το διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡΜπάμπη Παλογιαννίδη). Κατά τις συναντήσεις, συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα κοινού σχεδιασμού, με τη συμβολή και των τουριστικών παραγόντων των δύο περιοχών.

Όπως τονίστηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, «αυτήη συνεργασία θα αποδειχθεί ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές,ακολουθώντας προσεκτικά βήματα», εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι και από την πλευρά της Περιφέρειας Μούγλων εκδηλώθηκε ουσιαστικό ενδιαφέρον για περαιτέρω απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης βίζας, έτσι ώστε να διευκολυνθούν και να ενθαρρυνθούν οι μετακινήσεις επισκεπτών από τα απέναντι τουρκικά παράλια στα νησιά μας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη και των τουριστικών παραγόντων της Ρόδου έτυχε του ενδιαφέροντος των Μέσων Ενημέρωσης της περιοχής που έκαναν λόγο για ένα σημαντικό γεγονός προβάλλοντας στην τοπική κοινή γνώμη τις συναντήσεις που έγιναν.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής νότιας Δωδεκανήσου Αντώνης Βλαχάκης και αστυνομικοί υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που ανταπέδωσαν την επίσκεψη συναδέλφων τους από τα Μούγλα, διοργανώνοντας το Σάββατο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως έγινε προ ημερών και στη Ρόδο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.