powered by Surfing Waves

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Εναλλακτικός και ναυταθλητικός τουρισμός στρατηγική επιλογή των Ιονίων



Τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταχυπλόων Σκαφών (U.I.M), Raffaele Chiuli, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα με την ευκαιρία τηςπραγματοποίησης της 85ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης
της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δέχθηκε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ιονίων ΝήσωνΣπύρος Σπυρίδων. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Λέσχης Ταχυπλοΐας Κέρκυρας Κώστας Μουζακίτηςκαι ο γραμματέας Γεράσιμος Μυρίλλας.

Σπ. Σπύρου: «Στρατηγική μας επιλογή  η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική
συνεργασία και πραγματοποίηση κοινών δράσεων.
Ο κ. Σπύρου υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταχυπλοΐας τόνισε: «Θέλω να σας καλωσορίσω στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και να σας ευχηθώ καλή διαμονή και καλή επιτυχία στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας σας.

»Ως νησιωτική περιοχή, τα Ιόνια, αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και το δικό σας άθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο. Στο παρελθόν είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε αγώνες Φόρμουλα 1 και Φόρμουλα 3 με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε και στο μέλλον να συνεργαστούμε και να φιλοξενήσουμε ανάλογες εκδηλώσεις, γιατί αποτελεί στρατηγική μας επιλογή η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός και δη ο ναυταθλητικός τουρισμός».

Raffaele Chiuli: «Να συνεργαστούμε για να φιλοξενήσει ο τόπος σας σημαντικούς αγώνες»

Από την πλευρά του ο κ. Raffaele Chiuli είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημαντική βοήθεια και υποστήριξη για την πραγματοποίηση της 85ης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας. Έχουμε εκπροσώπους απ' όλο τον κόσμο - πάνω από 70 κράτη - καλύπτουμε ένα πολύ μεγάλο φάσμα και όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ. Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα και για τα Ιόνια Νησιά να φιλοξενούν τόσο σημαντικούς ανθρώπους εδώ, για να γνωρίσουν από κοντά τον τόπο και να προβληθεί ο τουριστικός προορισμός.

»Έχω την τιμή να σας προσκαλέσω ως διακεκριμένο καλεσμένο στην έναρξη των εργασιών της 85ης Γενικής Συνέλευσης. Θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον για να πραγματοποιήσουμε διάφορες εκδηλώσεις και να φιλοξενήσει ο τόπος σας σημαντικούς αγώνες».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.