powered by Surfing Waves

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν Εργαστήρια Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Εργαστήρια Ενισχυτικής Διδασκαλίας, προτίθεται να λειτουργήσει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με στόχο την ουσιαστική στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο δήμος έχει ήδη έχει απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν εθελοντικά, σε μια κοινή προσπάθεια να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και δωρεάν πρόσβαση όλων των μαθητών στην εκπαιδευτική αρωγή.

Στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη, η διαδικασία καταγραφής ενδιαφέροντος από την πλευρά των εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα Εργαστήρια, ώστε να δημιουργηθούν τα αντίστοιχα τμήματα που θα λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατόν και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες, Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων.
Η επιλογή των μαθητών που θα ενταχθούν στα Εργαστήρια θα γίνει βάσει αντικειμενικών κοινωνικών κριτηρίων, αλλά κύριο μέλημα είναι να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις που θα κατατεθούν.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.