powered by Surfing Waves

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Forum Διαβούλευσης με τους πολίτες

Πιο κοντά στον πολίτη έρχεται η Δημοτική Αρχή, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Μετά τη ζωντανή Ηλεκτρονική Συζήτηση με το Δήμαρχο, που ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή, θέτει σε λειτουργία το Φόρουμ Διαβούλευσης του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.dimosilioupolis.gr, θα αναρτώνται προς συζήτηση θέματα που απασχολούν τους δημότες και την πόλη, προκειμένου να αναπτύσσεται ένας εποικοδομητικός διάλογος με όλους τους συμπολίτες μας και να κατατίθενται οι απόψεις και οι προτάσεις τους. Θέματα προς συζήτηση μπορούν να ανοίγουν και οι πολίτες, για ζητήματα που κατά την κρίση τους πρέπει να απασχολήσουν τη Δημοτική Αρχή ή τους συνδημότες. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε σε έναν ευρύ και ελεύθερο δημοκρατικό διάλογο, στον οποίο μπορεί να συμμετέχει ο κάθε δημότης ή κάτοικος της Ηλιούπολης, με τις θέσεις και τον προβληματισμό του, με στόχο την ανταλλαγή των ιδεών, τη σύνθεση των απόψεων και την παραγωγή των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη μας και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Ο ιστότοπος λειτουργεί υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας του Δήμου, και σαν πρώτο θέμα διαβούλευσης έχει τεθεί το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου.

Η πρόσβαση στο Forum γίνεται είτε απευθείας, στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, είτε μέσω της αρχικής σελίδας του διαδικτυακού τόπου του Δήμου Ηλιούπολης www.ilioupoli.gr, πατώντας στο αντίστοιχο εικονίδιο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.