powered by Surfing Waves

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτά που θα θελα να πω στην δημοτική αρχή για το έργο της αλλά .............


 Το κύριο λόγο πρέπει να τον έχουν οι πολίτες 

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012  η Δημοτική Αρχή Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας έκανε τον απολογισμό πεπραγμένων της . Σε αντίθεση με άλλους δήμους η Δημοτική Αρχή μας επέλεξε την μικρή αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  για τον απολογισμό της στρωντας απο πολλούς πολίτες να κάνουν τις παρατηρήσεις τους.

Επειδή οι δημοτικές αρχές πρέπει να λογοδοτούν στους πολίτες της για το έργο τους το Ε.Β δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να αξιολογήσουν αυτοί το έργο της δημοτικής αρχής και να αφήσουν να σχόλια τους. Ελλείψει του κειμένου του απολογισμού (δεν δημοσιεύτηκε) παρατίθεται το πρόγραμμα δράσης που δεσμεύτηκε πριν ένα χρόνο να υλοποιήσει η δημοτική αρχή.  Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι αναγνώστες στην αξιολόγηση τους.

Ο πραγματικός απολογισμός

Αυτά που θα θελα να πω  στην δημοτική αρχή  είναι.......

ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ

Η ικανοποίηση σου με το μέχρι τώρα έργο της δημοτικής αρχής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.