powered by Surfing Waves

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ηλεκτρονικός έλεγχος για τη μισθοδοσία στο Δημόσιο

Έρχεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος της μισθοδοσίας στο Δημόσιο. Επεξεργάζονται την ανάπτυξη εφαρμογών για την υποστήριξη της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής Μισθοδοσίας Ανάπτυξη εφαρμογών
για την υποστήριξης της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής Μισθοδοσίας στο Δημόσιο έχει αναλάβει να τρέξει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Το έργο αφορά στην ανάπτυξη εφαρμογών και παροχή υπηρεσιών που θα επιτρέψουν τον πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο της μισθοδοσίας του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και υλοποίηση εφαρμογών υπολογισμού και εκκαθάρισης
μισθοδοσίας, καθώς επίσης και τον σχεδιασμό και υλοποίηση εφαρμογών υπολογισμού και εκκαθάρισης πρόσθετων αμοιβών ή αποζημιώσεων μέσω Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής.

Τον σχεδιασμό και υλοποίηση συστήματος υποστήριξης ελέγχου και πληροφόρησης της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής, των εκκαθαριστών, των φορέων και των μισθοδοτούμενων.

Τον σχεδιασμό και υλοποίηση συστήματος διαχείρισης χρηστών και φακέλου μισθοδοτούμενων.

Υπηρεσίες ολοκλήρωσης λύσεων και Τεχνική Υποστήριξη.

Υπολογίζεται πως το έργο θα είναι έτοιμο περίπου 19 μήνες μετά την ανάθεσή του και το κόστος του θα ανέλθει στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.