powered by Surfing Waves

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης


Με πανελλαδική ενημερωτική καμπάνια στα σχολεία, αλλά και μεγάλες κληρώσεις για τους καταθέτες του, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει στις 31 Οκτωβρίου την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης.

Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι διευθυντές καταστημάτων του δικτύου ΤΤ και της πρώην Τ Bank πραγματοποιούν όλο τον Οκτώβριο, επισκέψεις σε εκατοντάδες σχολεία ανά την Ελλάδα, προωθώντας το μήνυμα της αποταμίευσης στους θερμότερους αποδέκτες της, τη νέα γενιά. Φέτος, μάλιστα με πρωτοβουλία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα μοιραστεί στις βιβλιοθήκες των σχολείων η έκδοση «Αποταμίευση και Διαχείριση Χρήματος στην Ελληνική Ιστορία», αποτέλεσμα μίας επιστημονικής προσπάθειας να σκιαγραφηθούν η πορεία της αποταμίευσης στον ελλαδικό χώρο από την εποχή της δημιουργίας των πρώτων ελληνικών πόλεων-κρατών έως σήμερα και οι επιδράσεις της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης θα κορυφωθεί, στις 31 Οκτωβρίου, με τις μεγάλες ετήσιες κληρώσεις των καταθετικών λογαριασμών «Μεγαλώνω» για παιδιά, «Ταμιευτήριο 18 Plus» και «Αποταμιεύω». Αυτόματη συμμετοχή στις κληρώσεις έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν όσοι είναι κάτοχοι ενός ή περισσοτέρων από τους παραπάνω λογαριασμούς, με τους νικητές να κερδίζουν σημαντικά δώρα. Από την ετήσια κλήρωση του λογαριασμού «Αποταμιεύω» θα αναδειχθούν 10 τυχεροί στους οποίους το ΤΤ θα καταθέτει 50 ευρώ κάθε μήνα, για ένα ολόκληρο έτος, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό που θα δουν οι νικητές στο βιβλιάριό τους θα ανέρχεται στο 200% του υπολοίπου του λογαριασμού τους.

Παράλληλα προνόμιο συμμετοχής σε ετήσια κλήρωση που διοργανώνεται για την ΠΗΑ από την Τράπεζα έχουν και οι νέοι ηλικίας 18-28 ετών που διαθέτουν λογαριασμό «Ταμιευτήριο 18 Plus». Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 10 τυχεροί. Ο πρώτοςτυχερός θα κερδίσει το ποσό των 10.000 ευρώ και οι υπόλοιποι9 από 1.000 ευρώ ο καθένας.

«Το μήνυμα της αποταμίευσης στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο ισχυρό, βρίσκοντας όλο και περισσότερους εκφραστές. Ωστόσο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αυτό το μήνυμα, αυτόν τον θεσμό, τον υπηρετεί από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, γιατί όπως η ιστορία έχει δείξει, η αποταμίευση ειδικά σε δύσκολες εποχές γίνεται κύριος μοχλός της οικονομίας και ουσιαστικό μέτρο στήριξης της κοινωνίας», τόνισε σε δηλώσεις του με αφορμή τoν εορτασμό Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης ο Πρόεδρος του ΤΤ Κλέων Παπαδόπουλος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.