powered by Surfing Waves

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

600.000 Ευρώ για την τουριστική προβολή της Στερεάς Ελλάδας μέσω Διαδικτύου



Με ένα και μοναδικό φιλμάκι απροσδιορίστου διάρκειας με θέμα τη Στερεά Ελλάδα, από το οποίο στη συνέχεια θα γίνει μοντάζ για 2 τηλεοπτικά σποτ που θα παίζουν κυρίως σεκανάλια του youtube και αναπαραγωγή σε 100 dvd, θα διαφημιστεί η Στερεά Ελλάδα σύμφωνα με το σχέδιο προκήρυξης διαγωνισμού που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Θα διατεθούν 1,3 εκ. ευρώ, από τα οποία πάνω από 600 χιλιάδες στο Διαδίκτυο για «σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση, διαδικτυακής καμπάνιας σε κατάλληλα sites με πλήρη χρήση social media», όπως περιγράφουν, και «δημιουργία σελίδων τουριστικής προβολής στον ιστότοπο της
ΠΣΤΕ- Δημιουργία λογαριασμών/σελίδων κοινωνικής δικτύωσης». Σαν μέτρο σύγκρισης για λογαριασμούς σε social media αναφέρουμε τον ΕΟΤ ο οποίος διαθέτει στην συμφωνία και με τη Yahoo για την προβολή στην Ινδία το ποσό των 86.500 ευρώ, για την Κίνα 81.000 ευρώ και για το δημιουργικό 23.000 ευρώ.

Η Περιφέρεια Στερεάς πάντως θα διαθέσει για δύο χρόνια λιγότερα από 200 χιλιάδες ευρώ με το ΦΠΑ, σε ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο για διαφημίσεις θα συμμετέχει στα δύο χρόνια μόνο σε 3 εκθέσεις εξωτερικού και διαθέτει 130.000 ευρώ, για εκθέσεις εσωτερικού- εξωτερικού και ημερίδες και μάλιστα θα στείλει σε κάθε έκθεση μόνο 2 άτομα από την Περιφέρεια. Θα διαθέσει σε 2 χρόνια 150.000 ευρώ για αφιερώματα σε έντυπα σε όλο τον κόσμο. Πάντως, για δημόσιες σχέσεις, προσκλήσεις κ.λ.π. θα διαθέσει 130.000 ευρώ. Όλα αυτά τα ποσά περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΠΗΓΗ: sterea.gr, «Σέντρα»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.