powered by Surfing Waves

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΕ-Cosmote: Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου τα δικαιολογητικά για τις 20 υποτροφίες


Τη μεθεπόμενη Τετάρτη λήγει η προθεσμία για την κατάθεση δικαιολογητικών για τις 20 υποτροφίες, ύψους 15.280 ευρώ η καθεμία, που προσφέρει ο ΟΤΕ και η Cosmote για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Δικαιούχοι - υποψήφιοι μπορεί να είναι όσοι έχουν πετύχει μέσω του συστήματος Πανελλήνιων σε ΑΕΙ ως πρωτοετείς φοιτητές (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές) και έχουν αποφοιτήσει το 2012 από δημόσιο Γενικό Λύκειο των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.ote-cosmote-scholarships.gr. Οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υποτροφιών, καθώς και τα κριτήρια επιλογής, περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη (www.ote-cosmote-scholarships.gr).

Επιπλέον, η COSMOTE θα απονείμει και τιμητικές διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των 1.528 ευρώ η καθεμία, σε επιλεγμένους υποψηφίους που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις. Βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψήφιων υποτρόφων είναι η κοινωνική και οικογενειακή τους κατάσταση (ΑμεΑ, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα κ.λπ.).

Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα Υποτροφιών έχει ξεκινήσει από το 2002, και μέχρι σήμερα έχουν απονεμηθεί συνολικά 106 υποτροφίες και 231 τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1,6 εκατ. ευρώ, έχοντας ήδη καλύψει την ελληνική περιφέρεια δύο φορές.

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE συνεχίζουν να είναι δίπλα στους νέους και τις οικογένειές τους για να σχεδιάσουν το μέλλον τους, όπως το ονειρεύονται.



Πληροφορίες:

OTE
Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας
τηλ. 210-6117434
email: media-office@ote.gr

COSMOTE
Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας
τηλ. 210-6177566,
email: mediarelations@cosmote.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.