powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Στηρίζουμε την τοπική αγορά… Διαφημίστε δωρεάν την επιχείρησή σας ΕΔΩ».


Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο των δράσεων για στήριξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς καλεί τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να προβληθούν δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, η οποία βρίσκεται στο πλαίσιο «Στηρίζουμε την τοπική αγορά… Διαφημίστε δωρεάν την επιχείρησή σας ΕΔΩ».

Ήδη, έχουν αναρτηθεί και διαφημίζονται ανά κατηγορία οι πρώτοι επιχειρηματίες που συμπλήρωσαν και υπέβαλαν την σχετική φόρμα.


Η προβολή των τοπικών επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου θα συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και στην υποστήριξη των θέσεων εργασίας των συνδημοτών μας.

Σημειώνεται επίσης ότι θα ακολουθήσουν νέες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της στήριξης της Τοπικής Αγοράς αλλά και όλων των συνδημοτών μας, καθώς υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την θεσμοθέτηση της κάρτας του Δημότη.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο, αφενός να προσφέρει ένα συνολικό πακέτο προνομίων και παροχών στους δημότες και αφετέρου να στηρίξει και να τονώσει την τοπική αγορά και τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου μας.

Μαζί ενωμένοι ας δώσουμε μια ισχυρή απάντηση στην κρίση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.