powered by Surfing Waves

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επιστημονικής Φαντασίας το Ετήσιο Προγράμμα Δράσης του Δήμου για το 2013

Το Ετήσιο Προγράμμα Δράσης του Δήμου ετοίμασε η Εκτελεστική Επιτροπή   με την αρίθμ. 5/2012 γνωμοδότησε η  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και πάει προς ψήσιση στο δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο Διαύγεια το πρόγραμμα έχει λίγο απο όλα και πολλές μελέτες. Αναφέρεται στην εισηγηση του ΕΠΔ ότι
" Στόχος του προτεινόμενου Ετήσιου Προγράμματος Δράσης οικονομικού έτους 2013 είναι να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών με μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του Δήμου.

Δίνεται έμφαση στην αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων υποδομών στους τομείς ύδρευσης, κτηριακών υποδομών, οδοποιίας και αναπλάσεων. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στον τομέα των αναπλάσεων και διαμορφώσεων κοινοχρήστων χώρων με σκοπό την βελτίωση της εικόνας των οικισμών αλλά ακόμα και στην δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη επενδυτικών δραστηριοτήτων. 
Βαρύνουσα σημασία στο ετήσιο πρόγραμμα έχει η πρόβλεψη σειράς αναγκαίων μελετών που θα αποτελέσουν την βάση για την μελλοντική ανάπτυξη του Δήμου."

Τσαπατσουλιές και αντιγραφή

Το παραπάνω κείμενο είναι αντιγραφή απο συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Αμυνταίου. Το δέ Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης για το 2013 είναι μια αντιγραφή απο το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του δήμου χωρίς να έχουν προσαρμοσθεί τα ανάλογα ποσά για τις  μειώσεις αντιμισθίων αντιδημάρχων.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.