powered by Surfing Waves

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Γιορτή Πίτας 2012»

Τη «Γιορτή Πίτας» διοργανώνει και φέτος συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αλεξάνδρειας. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί, με ελεύθερη είσοδο, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 8μ.μ. μπροστά στο Πνευματικό –Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.
Σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας θα προσφέρουν στους επισκέπτες της εκδήλωσης νόστιμες παραδοσιακές πίτες, υπό τους ήχους των Χάλκινων της Γουμένισσας, που ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τον κόσμο με καλή παραδοσιακή μουσική.
Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ημαθίας θα εκθέτει μελισσοκομικά προϊόντα και θα υπάρχει γευσιγνωσία μελιού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.