powered by Surfing Waves

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Προβλήματα πληρωμής ενοικίου και συντήρησης στο Δασικό Χωριό Παπάδων

Η οικονομική κρίση και η κακή συντήρηση πλήτουν το δασικό χωριό Παπάδων
Σύμφωνα με το Διαύγεια το Δασικό Χωριό «Παπάδες-Κρύα Βρύση» ,με επιστολή τουστο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε τα παρακάτω:

1. Αποπληρωμή του τρέχοντος ενοικίου ,σταδιακά σε δόσεις ανά μήνα έως το Πάσχα του 2013

2. Περαιτέρω μείωση του μεγάλου για την εποχή της κρίσης ενοικίου και πάγωμα για δύο τουλάχιστον χρόνια ή επανάληψη διαγωνισμού μετά τις δύσκολες και αβάσταχτες συνθήκες που επικρατούν

3. Μετά την νέα μείωση του ενοικίου αν και αυτή γίνει ,επιστροφή της εγγυητικής επιστολής που έχει αποδοθεί για να μειωθεί το ποσό της Τράπεζας

4. Να τακτοποιηθεί το θέμα του δρόμου και της υδροδότησης

5. Να εξετασθεί η περίπτωση του Δασικού Χωριού της Καρδίτσας

Κακή Συντήρηση

Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παπάδων: "Να εκτελεστούν οι εργασίες συντήρησης"
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παπάδων με έγγραφο του προς το δημοτικό συμβούλιο ζητάει να εκτελεστούν από τον υπόχρεο μισθωτή ,οι εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων του Δασικού Χωριού ,όπως προβλέπονται από το άρθρο 10 του συμφωνηθέντος μισθωτηρίου.

κ. Χατζής Ανδρέας: Κάναμε την διευκόλυνση που μπορούσαμε. Δεν γίνεται κάθε τετράμηνο να συζητάμε για μείωση του μισθώματος.

κ. Ζίγκηρης : "Ο Δήμος πρέπει να πιέσει για την συντήρηση του δασικού Χωριού....Φοβάμαι αν συνεχισθεί έτσι η κατάσταση θα υπάρξει πλήρης καταστροφή...".
 κ. Ζίγκηρης Σπύρος, Δασολόγος, Τμηματάρχης Τμήματος Έργων, Δασαρχείου Λίμνης: "Ο Δήμος πρέπει να πιέσει για την συντήρηση του δασικού Χωριού. Το Δασικό Χωριό λόγω του ότι είναι ξύλινη κατασκευή πρέπει να συντηρείται κάθε δύο χρόνια. Είναι ανάγκη να εξετάσει ο Δήμος το μισθωτήριο που αναφέρει για την επιτροπή ελέγχου. Κάποιος πρέπει να φροντίσει το χώρο. Φοβάμαι αν συνεχισθεί έτσι η κατάσταση θα υπάρξει πλήρης καταστροφή".


Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

α) Όσο αφορά την καταβολή του μισθώματος να καταβληθεί το 50% του συμφωνηθέντος ποσού ως το τέλος του μηνός Οκτωβρίου 2012 και το υπόλοιπο ποσό έως το τέλος του 2012,προκειμένου να υπάρξει διευκόλυνση στα οικονομικά προβλήματα που επικαλείται ο επιχειρηματίας.

β) Αν μέχρι το τέλος του μηνός Νοεμβρίου 2012 δεν έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δασικού Χωριού στις Παπάδες από την μισθώτρια εταιρεία, όπως προβλέπεται από την σύμβαση ,να προχωρήσει ο Δήμος στις διαδικασίες αποβολής του μισθωτή.

γ) Ο Δήμος θα συνεχίσει τις πιέσεις προς τον Ανάδοχο του έργου «Κατασκευής δρόμου Αγδίνες-Παπάδες» για να επισπευσθεί η αποπεράτωση του 1ου τμήματος του δρόμου που οδηγεί στο Δασικό Χωριό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.