powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σύμπραξη δήμων-ενοριών για κοινωνικό έργο ζητούν Ιερώνυμος-Στυλιανίδης


Στην ενθάρρυνση των δημοτικών κοινωνικών δικτύων να συνεργαστούν με τα ανάλογα των τοπικών εκκλησιών -που, ούτως ή άλλως, είναι ενεργές σε αυτή την κατεύθυνση-, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την οικονομική κρίση, συμφώνησαν να προχωρήσουν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών &πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατά τη συνάντηση που είχαν. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται.

«Πιστεύω ότι η σύμπραξη της Πολιτείας με την Εκκλησία, που ούτως ή άλλως είναι ενεργή, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας, θα πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα και θα βοηθήσει τον τόπο μας να βγει από αυτή την κρίση πιο δυνατός», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Εσωτερικών.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.