powered by Surfing Waves

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Βιάζονται να αναπλάσουν την πλατεία Μαντουδίου


Η πλατεία Μαντουδίου  πρέπει να αναπλαστεί  γρήγορα

Η οικονομική επιτροπή του δήμου αποφάσισε  να κάνει απευθείας ανάθεση της αρχιτεκτονικής μελέτης ανάπλασης του χώρου στην κεντρική πλατεία Μαντουδίου» στον ιδιώτη μελετητή κ. Χατζημανωλάκη Δημήτριου Αρχιτέκτονα Μηχανικό. Η αμοιβή του καθορίστηκε στα 3.738,40 €.

Βιάζονται 

κ. Ψαρρός: "είναι το μόνο γραφείο  που μας καλύπτει απόλυτα, καθ’ ότι όπως με διαβεβαίωσε θα κάνει τη μελέτη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα"

Σύμφωνα με την ορθή δημοσίευση  στο Διάυγεια σήμερα  η ανάθεση έγινε με βάση τον χρόνο που θα χρειαστεί να ετοιμαστεί η μελέτη. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα απο το Διαύγεια :

"Η Τ.Υ.Δ.Κ. με το αριθ. πρωτ53838/24-7-2012 έγγραφό της, μου γνωστοποίησε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο διότι δεν διαθέτει ανάλογης ειδικότητας προσωπικό ( αρχιτέκτονα- τοπογράφο) και οργανωμένο συνεργείο για εργασίες υπαίθρου καθώς και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη για τέτοιες εργασίες.

Κατόπιν αυτού ήλθα σε επαφή με διάφορα αρχιτεκτονικά μελετητικά γραφεία για την γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εκπόνηση της ανωτέρω μελέτης.  Με όσα γραφεία είχα επαφές για το θέμα αυτό, το γραφείο του κ. Χατζημανωλάκη Δημήτριου , Αρχιτέκτων Μηχανικός , με έδρα γραφείων το Χαλάνδρι Αττικής οδός  Ηρώδου Αττικού 1 Τ.Κ. 152 33 , είναι το μόνο που μας καλύπτει απόλυτα, καθ’ ότι όπως με διαβεβαίωσε θα κάνει τη μελέτη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Προτείνω λοιπόν να αναθέσουμε την εκπόνηση της μελέτης «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ» στον ιδιώτη μελετητή κ. Χατζημανωλάκη Δημήτριο , Αρχιτέκτων Μηχανικός , με έδρα γραφείων το Χαλάνδρι Αττικής οδός Ηρώδου Αττικού 1 Τ.Κ. 152 33, και αμοιβή 3.738,40 € χωρίς Φ.Π.Α.
"

Κανείς δεν γνωρίζει τα σχέδια του δήμου και για ποιο λόγο αναπλάθεται η πλατεία τώρα όταν εκκρεμούν σοβαρότερα προβλήματα οδοποίας στο Μαντούδι. Απομένει να δούμε αν η μελέτη θα συμπεριλαμβάνει το γκρέμισμα μέρους της πλατείας για να ανοίξει χώρο για τα τραπεζοκαθίσματα γνωστού ημετέρου του κ. αντιδημάρχου. Ένα θέμα που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία Μαντουδίου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.