powered by Surfing Waves

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου


Ξεκίνησε από το Δήμο Κορινθίων η διαδικασία για τη διοργάνωση του 6ου Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου, σε συνεργασία με τη δευτεροβάθμιαεκπαίδευση του νομού, που στοχεύει στην απόκτηση θεατρικής παιδείας των μαθητών, αλλά και στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 14 Μαΐου 2013, με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων των σχολείων του νομού και οι παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

Οι μαθητικοί θίασοι, που καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, θα πρέπει να επιλέξουν θεατρικά έργα από το ελληνικό ή το παγκόσμιο ρεπερτόριο και να υποβάλουν τις δηλώσεις συμμετοχής, όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του σχολείου, που εκπροσωπούν, οι συντελεστές της παράστασης, η διανομή των ρόλων και λίγα λόγια για τον συγγραφέα και το έργο που θα παρουσιάσουν.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.