powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η ΔΕΥΑ δεν εμπιστεύεται το νερό της, συνεχίζει να αγοράζει εμφιαλωμένο νερό

Συνεχίζει να αγοράζει εμφιάλωμενο νερό η ΔΕΥΑ
Στο παρελθόν το Ε.Β. είχε αποκαλύψει ότι η ΔΕΥΑ αγοράζει εμφιαλωμένο νερό και είχε θέσει το ερώτημα για ποιό λόγο μια εταιρεία ύδρευσης αγοράζει εμφιαλωμένο νερό. Ο πρόεδρος της σε συνέντευξη του στο τοπικό τύπο ανέφερε ότι το εμφιαλωμένο νερό αγοράστηκε για να εξυπηρετηθούν προσωρινά οι κάτοικοι της Σκεπαστής όταν το δίκτυο ύδρευσης τους είχε πρόβλημα. Μια ακριβή λύση για μια εταιρεία με τα οικονομικά προβλήματα της ΔΕΥΑ.

Στα χθεσινά δημοσιεύματα της ΔΕΥΑ στο Διαύγεια, αποκαλύφθηκε ότι η ΔΕΥΑ συνεχίζει να αγοράζει εμφιαλωμένο νερό.

Όπως έχει αποκαλυφθεί στο Ε.Β. από τα τιμολόγια της προκύπτει ότι η ΔΕΥΑ δεν κάνει τους ελέγχους καταλληλότητας του νερού που επιβάλει ο νόμος. Μάλιστα κάποιες αναλύσεις που δημοσίευσε τοπικό μπλογκ έδειξαν μεγάλες συγκεντρώσεις βακτηρίων στο νερό της Λίμνης.

Τότε είχε ζητηθεί από την ΔΕΥΑ να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο όπως κάνουν οι άλλοι δήμοι και επιβάλει ο νόμος τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις νερού για να ξέρουμε εμείς που δεν αγοράζουμε εμφιαλωμένο νερό τι πίνουμε. Σε πρόσφατο μάλιστα δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Ψαρρός υποσχέθηκε στην αντιπολίτευση ότι θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα από τους ελέγχους καταλληλότητας του νερού. Δεν έχει δημοσιευτεί τίποτα μέχρι σήμερα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.