powered by Surfing Waves

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Δείξε... Δώσε... Στήριξε, βοήθησε»




Σε μια σημαντική κοινωνική δράση αλληλεγγύης με κεντρικό σύνθημα «Δείξε … Δώσε… στήριξε, βοήθησε» συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας στις 17 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα «Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης» παράρτημα Ηρακλείου, με την υποστήριξη των σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκη ΑΕ» και «ΑΒ Βασιλόπουλος» πρόκειται να συγκεντρώσει τρόφιμα τα
οποία και θα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων αναλυτικά θα γίνει σε συνεργασία με το σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης ΑΕ» στη Λ. Καζαντζίδη το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, και το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» στη Λ. Ικάρου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

«Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, που εν μέσω αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή που θα γίνει με τη συνεργασία των σούπερ μάρκετ, και να προσφέρουν ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα που έχουν τρόφιμα για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες» ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη η οποία υπογραμμίζει παράλληλα ότι «από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης στηρίζονται με την παράδοση τροφίμων σε εκατοντάδες οικογένειες».

Σύμφωνα με την τμηματάρχη του τμήματος ανθρωπιστικών της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» Τόνια Βενέρη, πρόκειται για ένα μαραθώνιο αγάπης προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, τις παραπάνω ημερομηνίες, στα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.

«Προσκαλούμε με πολύ αγάπη τους συμπολίτες μας τις ημέρες αυτές να στηρίξουν την ενέργεια και να προσφέρουν τρόφιμα στα ειδικά καλάθια που θα έχουμε στήσει, για να βοηθηθούν οικογένειες που το έχουν ανάγκη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Κρήτης», αναφέρει χαρακτηριστικά

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.