powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Επανδρώνεται η Δημοτική Αστυνομία Ερέτριας: Στο δήμο μας δεν έχει συσταθεί ακόμη

Ο δήμος Ερέτριας (13 χιλιαδες κατ.) έχει  μικρότερο πληθυσμό απο τον δήμο μας (14 χιλ.  κατ.)  και είναι τρείς φορές μικρότερος σε έκταση, διαθέτει όμως δημοτική αστυνομία  με 6 υπαλλήλους σαν προσωπικό.    Πρόσφατα,  δύο νέες μοτοσυκλέτες προστέθηκαν στον υπάρχοντα «στόλο» της Δημοτικής της Αστυνομίας  προκειμένου οι υπάλληλοι να μετακινούνται πιο γρήγορα και να επεμβαίνουν στα περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ιδιαίτερα στον τομέα της πυροπροστασίας. 
Συγκεκριμένα, οι δύο μοτοσυκλέτες μαζί με τον πλήρη εξοπλισμό τους, δηλαδή σειρήνα, ηχείο, φάρο, κράνος και βαλίτσα κόστισαν 3.956 ευρώ και έχουν ήδη ξεκινήσει περιπολίες σε όλα τα δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ερέτριας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.