powered by Surfing Waves

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

10 Σχόλια:

ΨΕΥΤΗΣ -ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ-
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ
ΑΥΓΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΕΧΕΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ
Ο ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ

Ανεμογεννήτριες στο Καντήλι!
Μεγάλη κινητοποίηση εναντίον της περιβαντολογικής καταστροφής απο τον δήμαρχο μας με την ένθερμη υποστήριξη του στενού του συνοδοιπόρου κ.Καντζούρα.
(Τυχαία η υποστήριξη της ενδιαφερόμενης εταιρίας για τους αναφερόμενους πολιτικούς παράγοντες ?)

Έρχεται και η νεκρανάσταση του καντζουρα. Ο γυμνοσαλιαγκας και κωλοτουμπας καντζουρας μαζί με τον υπασπιστή του εξ Αγίας Άννας αντρικανα μεταλαμπαδευουν στον τσαπουρνιωτη. Κταβια μαντουδιανοι δεν σας χάλασε καθόλου. Α ρε Τάσο θα τρίζουν τα κόκαλα σου. Κουλι τι έχεις να πεις τώρα; Λιάσκο που σε έβριζε τώρα τι θα κάνεις; Άντε ρε και εις ανώτερα...

Καντζούρας ο γνωστός υπόδικος που είχε σαν μάρτυρα υπεράσπισης σου τον μεγάλο Τσαπουρνιώτη?...
Πάντως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Τσαπουρνιώτη που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αθλιότητα που έκανε Δήμαρχο το απόλυτο λαμόγιο.

Τα λύματα μόλυναν τις παραλίες εξ αιτίας προβλήματος στο αντλιοστάσιο στο λιμάνι, που είναι προβληματικό και χρειάζεται συχνή και τακτική επιθεώρηση.
Φανταστείτε το μεγαλεπίβολα σχέδιο της σημερινής δημοτικής αρχής όταν θα επιβαρύνει επιπλέον το προβληματικό σύστημα με τα λύματα τω Ροβιών τα οποία θα κάνουν περίπατο χιλιομέτρων για να πάνε στον βιολογικό της Λιμνης.
Το ίδιο ισχύει και για τα λύματα της Αγκάλης όπου βασίστηκαν σε μελέτη εικοσαετίας όταν η τεχνολογια αναβαθμίζεται μέρα με την μέρα ( η προηγούμενη δημοτικη αρχή είχε ζητήσει επικαιροποίηση της μελέτης), για να μην έχουμε ένα δαπανηρό αλλά προβληματικό έργο.


2 Αυγούστου 2021 - 11:16 π.μ.

ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ
ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ?
Η ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ
Η ΜΕΛΕΤΗ

Γελοίε λασπολόγε,
η ανοησία σου δεν έχει όρια!
Ένα έργο κρίνεται απο την λειτουργικότητα του,την αποδοτικότητα του και τα έξοδα συντήρηση του.
Το τι πόσα θα μπουν στις τσέπες αφορούν τους αδέκαστους περιτρεχαμενους.
Αλλά αυτοί ΠΟΤΕ στην ψωροκώσταινα δεν λογοδότησαν.

"Γεμάτη νόημα"η τελευταία ανάρτηση του δημαγωγού για αναγέννηση του δήμου μας.
Άραγε με το ίδιο "γεμάτο νόημα"και η προηγούμενη ανάρτηση ότι είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τον καύσωνα? Ασύστολα ψεύδεται ή είναι εντελώς ανίκανος να εκτιμήσει την κρισιμότητα της κατάστασης,το ίδιο επικίνδυνο για όλους μας.
Πες στον/στους διαφημιστές σου σεβόμενοι την κατάσταση ας σταματήσουν για λίγο την ανούσια προβολή του.

ο άλλος ο παΠΑς ΕΔΩ ΣΤΟ μΑΝΤΟΥΔΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΡΕ ΠΑς ΚΑΛΑ ΕΧΕΙς ΞΕΦΥΓΕΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟς ΟΛΑ; ΡΕ ΜΑς ΕΧΕ3Ις ΚΟΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥς ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΥΡΚΛΙΟΤ

Και ο Μεγαλοδύναμος κάνει διακρίσεις!
Έλεος!
Θεέ μου μην αποστρέφεις το Προσωπό Σου απο το δημιούργημά Σου.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.