powered by Surfing Waves

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Στο παλαιό δημοτικό σχολείο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μαντουδίου


κοπή πίτας του Κυνηγετικού Σύλλογου Μαντουδίου

Στο παλαιό δημοτικό σχολείο Μαντουδίου θα παει λόγω οικονομικών δυσκολιών ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μαντουδίου. Τα σχολικά κτίρια που δε χρησιμοποιούνται μπορεί να διατεθούν με απόφαση της δημοτικής επιτροπής παιδείας, για άλλες χρήσεις κοινής ωφέλειας (N.1566/85 Αρ.41). Με την κατάσταση της ορνιθοπανίδας στο δήμο μας  θα είναι πολλοι αυτοί που θα αναρωτηθούν κατά πόσο το   κυνήγι είναι δραστηριότητα κοινής ωφελείας.


Απο τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΙΣΗΓΗΣΗ: Κύριοι σύμβουλοι, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μαντουδίου με το αρίθμ. πρωτ. 1165/8-5-2013 έγγραφο του απευθύνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και αναφέρει ότι ο Σύλλογος αριθμεί 500 περίπου ενεργά μέλη, είναι σωματείο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και συνεργάζεται με τις δασικές υπηρεσίας (Δασαρχείο Λίμνης).Ιδρύθηκε το έτος 1984 και έκτοτε αποτελεί ενεργό κύτταρο της περιοχής . Η περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται είναι τα όρια του πρώην Δήμου Κηρέως. Διατηρεί γραφείο στο Μαντούδι ,όπου απασχολεί ένα υπάλληλο για πέντε τουλάχιστον μήνες Έχει στην ιδιοκτησία του δύο κλωβούς προσαρμογής θηραμάτων ,μέσα στους οποίους εκτρέφει 500 φασιανούς και 100 πέρδικες για εμπλουτισμό της πανίδας της περιοχής. Διαθέτει ομοσπονδιακό θυροφύλακα που δραστηριοποιείται σε 24ωρη βάση.
Όμως λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα ,έχει ως αποτέλεσμα ο σύλλογος να δυσκολεύεται οικονομικά ,διότι συντηρείται αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών (άδειες θήρας).Η δαπάνη για το ενοίκιο είναι το μισό των ετησίων εσόδων του συλλόγου(220 ευρώ το μήνα)
Ζητείται η παραχώρηση αίθουσας του παλιού δημοτικού σχολείου Μαντουδίου για την στέγαση τους.
Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη τα ανωτέρω
Το δημοτικό Συμβούλο ομόφωνα αποφάσισε
Την δωρεάν παραχώρηση χρήσης αίθουσας του παλιού δημοτικού σχο
λείου Μαντουδίου προκειμένου να στεγαστεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μαντουδίου


Οικονομικός απολογισμός του 2012 και προϋπλογισμός του 2013 του Κυνηγετικού Συλλόγου Μαντουδίου.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.