powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κανένας δεν θέλει να αναλάβει την μεταφορά των μαθητών


Δεν παρουσιάστηκε κανένας  ενδιαφερόμενος στο διαγωνισμό της 28/9/2012 για  «ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ" ο οποίος κηρύχθηκε άγονος.  Στο δήμο μας 327 μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου  και 46 μαθητές Δημοτικού  που πρέπει να ταξιδέυουν στο σχολείο τους (εν μέρει λόγω των συγχωνέυσεων)  κινδυνεύουν να μην μπορούν να πάνε στα σχολεία τους.

Απο τις 5/9/12 (ΑΔΑ Β4Θ4Ν – 2ΗΔ) ) η  αρμοδιότητα της μεταφοράς των μαθητών  επιστρέφει στις Περιφέρειες από τους δήμους.  Για την μεταφορά μαθητών κατά τη σχολική περίοδο 2011-2012, ο δήμος μας έλαβε  από τους «Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους" 95.309,65 Ευρω επιχορήγηση.  Για φέτος, ο δήμος ενέκρινε  πίστωση 99.166,69 € για υτο το λόγο. Το θέμα πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα περαιτέρω.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Ο περσινός διαγωνισμός στις 7/11/11 για  την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης  είχε επισης κηρυχθεί  άγονος και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την ανάθεση  μισθωμάτων με διαπραγμάτευση.



Οι ανάγκες του δήμου μας για μεταφορά μαθητών για  την νέα σχολική χρονιά






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.