Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Κύκλο ενημερωτικών συγκέντρώσεων σε όλο το Δήμο ξεκινά αύριο από την Λίμνη ο Καλυβιώτης

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας το Σάββατο 08 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00, στο Κινηματοθέατρο «Ελύμνιον» στη Λίμνη, προκειμένου να ενημερωθούν για το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει στο Δήμο μας, της Μη ύπαρξης εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 και για τις συνέπειες σε βάρος του Δήμου, της εξυπηρέτησης των πολιτών, της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και της πολιτικής προστασίας.
Θα ακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες για τα κρίσιμα θέματα του Δήμου.
Με νέες προσκλήσεις θα γίνει ενημέρωση και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες.

Λίμνη 07/04/2017

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτης

27 Σχόλια:

ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ.ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ

Η αγάπη για τα κοινά δηλαδή η ανάγκη για προσφορά στους πολλούς προϋποθέτει δυο βασικά στοιχεία πρώτον την ανιδιοτέλεια και δεύτερον την θέληση για αυτοδιάθεση.Οτιδήποτε άλλο πηγάζει από ιδιοτελείς σκοπούς και ψυχικές ανισορροπίες.

Χρήστο λες ότι έχεις την αγάπη του κόσμου η Λίμνη έχει 1700 κατοίκους και ήρθαν να σε ακούσουν μόνο 80 άτομα από τα οποία τα 28 ήταν αντίπαλοί σου και οι υπόλοιποι ήταν οι οικογένεια σου και τα σόγια των αχυρένιων αντιδημάρχων σου και του Βασιλάκη σου . Έχεις να πεις τίποτα τώρα ?

ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.

POS
8 Απριλίου 2017 - 10:08 μ.μ.
ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ
ΦΟΡΑΣ ΦΟΥΣΤΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
8 Απριλίου 2017 - 10:08 μ.μ.
ΑΝ ΦΑΡΑΓΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΕΔΩ
ΘΑΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 180 ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 80 ΟΡΘΙΟΙ
ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΑΠΕΞΩ

Οι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ τα έχουν χαμένα.
Ο παραλογισμός τους δεν έχει όρια.
Η τιμωρία τους έρχεται.

Πόσο καιρό θα πάρει για να καταλάβει αυτός ο άνθρωπος ότι είναι "Δήμαρχος".

Στην χθεσινή του φιέστα μοίρασε ευθύνες σε όλους τους αυτοδιοικητικούς από το 1990 έως το 2014. Τέτοιες μέρες απόλυτης εγκατάλειψης μόνο επί της θητείας του γνωρίσαμε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Οι υπεύθυνοι άντρες αναλαμβάνουν ευθύνες. Δυστυχώς Χρήστο εσείς μοίρασες μόνο.

Γιά τον 10.08 μ.μ.
Ο κινηματογράφος ήταν γεμάτος και με όρθιους.
Αλλά αυτό είναι κριτήριο θετικό ή αρνητικό και γιά ποιόν;;
Το γεγονός ότι μέτρησες 28 αντιπάλους είναι δείγμα της
ποιότητάς σου.
Μετά από όσα ακούσαμε από το Δήμαχο καταλάβαμε ότι
ΕΙΣΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΙ και να ξεκουμπιστείτε να φύγετε να
καθαρίσει ο τόπος ΑΛΗΤΕΣ.

Θα Στεγνωσεις και θα φυγεις καλυβιωτη Διελυσες την περιοχη

Προς 9 Απριλίου 2017 - 3:35 μ.μ

Αφήστε την καραμέλα περί ευθυνών. Ποτέ ανέλαβαν την ευθύνη οι υπόλοιποι. Καντζουρας, Αρβανιτης, Κουτσουρας, Στεργιου, Κουκουρικος μια ζωη πολιτικάντηδες μαυρογυαλουροι είναι που ξέρουν να ελίσσονται.

Προς 9 Απριλίου 2017 - 3:28 μ.μ.

Το έχει καταλάβει από την πρώτη μέρα ότι είναι δήμαρχος. Το ερώτημα είναι ποτέ θα καταλάβουν οι σύμβουλοι ότι είναι σύμβουλοι. Πόσα χρόνια και πόσες θητείες χρειάζονται ακόμα οι σημερινοί σύμβουλοι για να μάθουν να λειτουργούν με σκοπό το συμφέρον του δήμου και όχι το δικό τους ή το παραταξιακό. Πόσες θητείες χρειάζονται ακόμα οι σημερινοί σύμβουλοι για να μάθουν τους κανονισμούς και τους νομούς για να μην παίρνουν παράνομες αποφάσεις κάνοντας ζημιά στον δήμο??????????????

Οι ευθύνες αναλαμβάνονται με πράξεις, όχι με λόγια. Τα λόγια χάνονται στον αέρα ενώ οι πράξεις μένουν. Οι πράξεις του δήμαρχου αποδεικνύουν ότι είναι υπεύθυνος και έχει αναλάβει της ευθύνες του. Δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Δεν αφήνει όλους αυτούς που κακοδιαχειρίστηκαν αποδεδειγμένα τον δήμο όλα αυτά τα χρόνια να συνεχίσουν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν κάνει τα στραβά μάτια. Αυτό σημαίνει ανάληψη ευθύνης !!!

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στην ενημέρωση του Δήμαρχου. Και ακόμη μεγαλύτερη η αγανάκτηση του κόσμου με αυτά που άκουσε. Οι πολίτες είδαν έναν Δήμαρχο σοβαρό, υπεύθυνο και απόλυτα ενημερωμένο που απάντησε εμπεριστατωμένα σε όλα τα θέματα και σε όλες της ερωτήσεις. Δεν άφησε τίποτε αναπάντητο, δεν υπέκφυγε σε κανένα θέμα και δεν άφησε απορίες ούτε στον πιο ανίδεο. Έδωσε δημοκρατικά τον λόγο σε όλους ακόμα και σε κάποιους που δεν ήταν προσκείμενοι σε αυτόν.

ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Προς τους 9ή10 αποστάτες,
Κύριοι έχετε εκλεγεί δηλώνοντας ένα πρόγραμμα και έχετε υποσχεθεί μιά χρηστή διαχείρηση της εξουσίας καλύτερη των προηγούμενων δημοτικων αρχών.
Επίσης είχατε την ευκαιρία ένας απο εσάς να ηγηθεί της έμπειρης στα δημοτικα ομάδας σας,εσείς αποφασίσατε ότι κανείς απο σας δεν ήταν αρκετός για να πετύχετε στην προσπάθεια σας και επιλέξατε ένα νέο πρόσωπο.
Ακόμη και αν αυτή η επιλογή σας ήταν αποκαρδιωτική και αποτυχημένη,η δίκη σας
υποχρέωση ήταν απέναντι στους ψηφοφόρους σας,τους δημότες σας και στην εκπλήρωση των εξαγγελιών σας.
Σε όλη σας την διαμάχη,δεν άκουσα ποτέ να ισχυρίζεστε ότι ο Δημαρχος είναι ανακόλουθος με τις εξαγγελίες σας ή ότι παρανομεί ή κακό διαχειρίζεστε τα οικονομικά μας.Φαινεται ότι η μόνη διαφωνία σας είναι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Ειλικρινά κύριοι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, εμείς θελουμε ο Δημος να λειτουργεί.
Έχοντας την πληοψηφια (και την άψογη συνεργασία σας με τους φίλους δημοτικούς συμβούλους του κ.Στεργιου αφού παρατηρείται ταυτότητα απόψεων ),και με την συνταγματική υπεροχή του ΔΣ έναντι του δημάρχου μπορείτε να εφαρμόσετε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.
Η πολιτική ασκείται όχι στα καφενεία και σε μυστικές συναντήσεις ΑΛΛΑ στα δημοτικα συμβούλια.
Ένα υγιές ΔΣ είναι πανίσχυρο και ο πιο κακός Δημαρχος είναι ανίσχυρος.
Κύριοι,
Έχετε την απόλυτη εξουσία και ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του Δημου.
Η εμμονή σας στην αντισυνταγματική αρπαγή της εξουσίας,με οποιοδήποτε κόστος και ζημιά στους δημότες σας,δείχνουν δόλο.
Η ύπουλη στάση στάση σας μας κάνει καχύποπτους για τις πραγματικές σας προθέσεις.
Η δίκη μου θέση σαν δημότης αυτού του Δημου έχω κάθε δικαίωμα να το αναφέρω είναι:
α)ασκείτε εξουσία σύμφωνα με τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις στο ΔΣ σαν
υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως έχετε εκλεγεί
β)παραιτηθείτε
Αρνούμαι να ανεχτώ το παιγνίδι της εξουσίας που εσείς δρομολογείται,η θέση σας είναι στο ΔΣ και δυστυχώς η συμπεριφορά σας αναδεικνύει ότι δεν σέβεστε τους ψηφοφόρους σας,τον όρκο σας και τον αρχηγό που εσείς επιλέξατε.
Όταν προεκλογικά κατακεραυνονατε παλιές τακτικές και άτομα που κακοδιαχειρίστηκαν τα του Δημου και ξαφνικά ανακαλύψατε απόλυτη ταύτιση απόψεων με αυτούς,πάλι λάθος εκτίμηση κάνατε?
Μήπως αυτές οι λάθος εκτιμήσεις (δημάρχου,τακτικών διαχείρισης της εξουσίας,πολιτικών φίλων)σας ταρακουνήσει πως κάτι δεν κάνετε καλά.
Μέχρι να το ξεκαθαρίσετε γιατί και μεις μπορεί να κάναμε λάθος στην επιλογή σας ,αφήστε τις προσωπικές σας βλέψεις και φαντασιώσεις και είτε απο τη θέση που έχετε εκλεγεί υπηρετείτε τους δημότες είτε πηγαίνετε στα σπιτάκια σας και φροντίστε την προεκλογική σας εκσρατατεια για τις επόμενες εκλογες με έναν νέο και κατά προτίμηση απο τους φίλους σας αρχηγό και αποδεδειγμένα της δίκης σας νοοτροπιας(και άλλοι φίλοι σας έχουν αρχίσει να φτιάχνουν το προεκλογικό τους προφίλ έγκαιρα και με πολλά προσωπεία).
Σημ:ας είστε και λίγο υποψιασμένοι μήπως μερικοί απο τους νέους φίλους σας σάς χρεισιμοποιουν για να μασκαρέψουν τις γνωστές πολιτικάντικες προθέσεις,αυτοί είναι πιο πανουργοι απο σας και χάσετε δίπλα.
Παντα να θυμάστε την προδοσία την αγάπησαν πολλοί,τον προδότη κανένας.
Εύχομαι να επικρατήσει σύνεση και τις προσωπικές σας επιδιώξεις να τις βάλετε σε δεύτερη θέση μπρος στο καλό του συνόλου.
Καλό Πάσχα σε όλους

Πολλά όνειρα βλέπετε ορισμένοι. Αυτό βέβαια σας συμφέρει γιατί αν ξυπνήσετε πραγματικά δεν νομίζω ότι θα βρείτε κάποιο λόγο να συνεχίσετε να "θαυμάζετε" τον Καλυβιώτη.

30 περιεργοι 20 αντιθετοι και 60 περιπου συγγγενολοοι αντιδημαρχων καλυβιωτη και παζαρα ηταν το κοινο που ενημερωθηκε υπευθυνα και αντικειμενικα απο τον απερχομενο δημαρχο.σοβαρος ο καλυβιωτης οπως παντα προτεινε οτι οι λυσεις ειναι 2.ο εισαγγελεας και το καρατε.

Δήμαρχε(8:15 μ.μ.) θα πρέπει να γνωρίζεις πως όταν σχολιάζεις, οι λέξεις-κλειδιά σε προδίδουν. Η συνέχεια-συνέπεια λόγου-πράξης καθοριστική. Τέλος η κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον Δήμο είναι προβληαμτική και βαρύνει και εσένα και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑ ΑΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ- ΟΜΑΔΕΣ -ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ- ΠΑΠΑΔΕΣ -ΣΧΟΛΕΙΑ -ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ

Προς 10 Απριλίου 2017 - 1:29 μ.μ.

Το σχόλιο δεν είναι του Δημάρχου. Αφήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια για την δημιουργία εντυπώσεων. Υπάρχει πολύς κόσμος, από νέους σπουδαγμένους ανθρώπους μέχρι μεγαλύτερης ηλικίας και καταξιωμένους επαγγελματικά που δεν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά και είναι πολύ προβληματισμένοι για την κατάσταση που επικρατεί. Επιβάλλεται όλοι να εκφέρουν γνώμη.

Το θλιβερό είναι, πως οι πολίτες τα τελευταία χρόνια έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει σήμερα ενώ οι περισσότεροι σύμβουλοι είναι εκτός πραγματικότητας , σε μια άλλη εποχή, 20 χρόνια πίσω. Δυστυχώς οι εξελίξεις τους έχουν ξεπεράσει, δεν μπορούν να κατανοήσουν τι συμβαίνει και αυτό φαίνεται με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται.

Αν γυρίσει κάποιος σε καφενεία, καφετέριες και τσιπουράδικα και ακούσει αυτά που λέγονται τότε θα καταλάβει και κάποιους από τούς σχολιαστές εδώ μέσα. Εκεί να δεις λέξεις κλειδιά.

Από τους αποστατήσαντες πότε θα έχουμε ενημέρωση για συγκεκριμένες πράξεις του Δημάρχου για τις οποίες αποσκίρτησαν και τον κατηγορούνε?
Συγκεκριμένες όμως και όχι αοριστίες του τύπου συγκεντρωτικός, αντιδημοκρατικός κλπ.
Κάποτε ο κος Αρβανίτης είχε πει πως επικοινωνούσε με τον Δήμαρχο με υπηρεσιακά σημειώματα, γιατί δεν τα δίνει στη δημοσιότητα να μάθουμε τι του ζητούσε ο Δήμαρχος;

ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ (ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.
ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.