powered by Surfing Waves

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Το «Κίνημα του αλευριού»



Την ώρα που οι πατατοπαραγωγοί του Νευροκοπίου δέχονται παραγγελίες από δεκάδες οργανώσεις και δήμους της χώρας, ένα άλλο κίνημα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται, και πάλι από την «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας», αυτών που αρχικά «έσπασαν τ' αβγά» με τους μεσάζοντες: το «Κίνημα του αλευριού»· ήδη έχουν συγκεντρώσει παραγγελίες για πάνω από 100 τόνους του συγκεκριμένου προϊόντος.

Η πρωτοπόρα στο «κίνημα» της πατάτας «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας», ανακοίνωσε ότι πλέον θα διαθέσει μαζικά- μέσω Dιαδικτύου- φτηνό και ελληνικό αλεύρι με 0,50 ευρώ το κιλό. «Αποφασίσαμε να επιλέξουμε το λευκό αλεύρι, για όλες τις χρήσεις, τού ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών τού Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) τού αλευρόμυλου Δομοκού θα το παραγγείλουμε στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα τού προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί», επισημαίνει η «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας».

http://www.otoposmou.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.