powered by Surfing Waves

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

56.000 Ευρώ παίρνει ο δήμος μας από την δ' δόση των οφειλών του Δημοσίου προς τους δήμους

55.896,76 Ευρώ έρχονται στο δήμο μας (34.458,95 για λειτουργικές δαπανες και21.437,81 για επενδύσεις και έργα ) απο το ποσο των 35 εκατ. ευρώ, της δ' δόσης των οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους δήμους, ύψους 213,875 εκατ. ευρώ. Για την απόδοση του ανωτέρω ποσού, υπήρχε ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού ΑντώνηΣαμαρά κατά τη συνάντηση που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου με την ΚΕΔΕ.
Το ποσό αυτό θα διατεθεί για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών καθώς και επενδυτικών δραστηριοτήτων- έργων των δήμων της χώρας, όπως είχε ζητήσει και η ΚΕΔΕ. Στις περιπτώσεις των Δήμων που υφίστανται ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους, τα ποσά που θα τους αποδοθούν διατίθενται υποχρεωτικά για την εξόφλησή τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.