powered by Surfing Waves

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Από τους σχολιαστές μας: Η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο στην κεντρική πλατεία της παραλίας Αγίας Άννας




 Οι παρακάτω φωτογραφίες και το κείμενο  είναι από σχολιαστή που επιθυμεί να μείνει ανώνυμος.


"Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο την πλευρά κατα την είσοδο στην παραλία φάτσατο βράδυ μαζευπνται Ρομά, καλαμποκάδες, μέλια, μανάβικα και χίλιοι δύο παράνομοι μικροπωλητές

Φώτο σημερινή 27-07-2014"




 Ο δήμος μας δεν διαθέτει κανονισμό λειτουργιας κοινοχρηστων χωρων του (δες εδώ ένα υπόδειγμα  από άλλο δήμο). Γενικά απαγορεύεται η εμπορική χρήση κοινόχρηστών χώρων χωρίς να υπάρχει άδεια του δήμου.
___________

Αν έχετε κάποια θέματα που θεωρείτε επηρεάζουν την ποιότητα ζωής σας μπορείτε να αποστείλετε ανώνυμα στο Ε.Β. Επηρεαζόμενοι από την πρόσφατη ταινία για το Wikileafs,  ισχύει και εδώ αυτό που είπε ο Όσκαρ Ουάιλντ "Δώσε σε ένα άνθρωπο μια μάσκα και θα σου πει την αλήθεια".

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.