powered by Surfing Waves

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ορίστηκε δικηγόρος για την υπόθεση της πλατείας Μαντουδίου

Το σήριαλ των τραπεζοκαθισμάτων της πλατείας Μαντουδίου συνεχίζεται. Η εξυπηρέτηση του ημετέρου έχει γίνει εμμονή του κ. αντιδημάρχου



Η επιμονή του αντιδημάρχου να εξασφαλίσει χώρο για τα τραπεζοκαθίσματα ημετέρου στην πλατεία Μαντουδίου, αρχικά με το σχέδιο για  γκρέμισμα μέρους της πλατείας, μετά με απαλλοτρίωση γειτνιάζοντος ιδιόκτητου χώρου και στο τελευταίο Δ.Σ. να προχωρήσει ο δήμος με την απαλλοτριωση ιδιοκτησίας της πλατείας Μαντουδίου  που έιχε χαρακτηριστεί κοινόχρηστός χώρος πριν 24 χρόνια.   Mε την απόφαση του  ΣτΕ  εχει γίνει αυτοδίκαιη ανάκληση της απαλλοτρίωσης λόγω επειδή δεν καταβλήθηκε  εμπρόθεσμα  η  αποζημίωση  στους ιδιοκτήτες. Σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ( κ. Τσαρπαλιά και Μπουρνιώτη)  πριν μερικούς μήνες  ο δήμος   έκανε  αποχαρακτηρισμό-αποδέσμευση χώρων  χαρακτηρισμένων σαν κοινόχρηστων  γιατι  "η όποια οικονομική επιβάρυνση του Δήμου για να εξασφαλίσει και αυτό το  χώρο, δεν αποτελεί προτεραιότητα".


Η οικονομική επιτροπή του δήμου στις 5/2/12  όρισε  ως πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου τον κ. .......... ο οποίος θα παραστεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης οικογένειας Σκομπρή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και ενώπιον κάθε αρμοδίου δικαστηρίου και θα εκπροσωπεί το Δήμο σε οποιαδήποτε πράξη παράνομη κι αυθαίρετη προβούν επί του συγκεκριμένου χώρου και μέχρι την τελική περαίωση της υπόθεσης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.