powered by Surfing Waves

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΕΥΑ εγκρίνει υπερωριακή εργασία


Ως γνωστό  με τα νέα μέτρα  η αμοιβή  υπερωριακής εργασίας στα  Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. επιτρέπεται μόνο για την αντιμετώπιση εποχικών, έκτακτων ή επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών
μετά απο έγκριση του αρμόδιου Υπουργού. Στην απόφαση η απογευματινή υπερωριακή εργασία δεν μπορεί να υπερβαίνουν τις είκοσι (20) ανά υπάλληλο μηνιαίως και τις  δεκαέξι (16)  ώρες εργασίας νυκτερινής, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών.


Η ΔΕΥΑ  του δήμου μας ενέκρινε την αμοιβή υπερωριακής εργασίας με το παρακάτω επιχείρημα:
Λεοντής: "Στην υπηρεσία μας παρουσιάζονται συχνά περιπτώσεις ζημιών στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης σε ώρες εκτός εργασίας του προσωπικού. Για την αποκατάσταση των ζημιών απαιτείται η ανάγκη υπερωριακής εργασίας του μόνιμου τεχνικού προσωπικού. Γι΄αυτό το λόγο θα πρέπει να εγκρίνουμε την υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων"


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.