powered by Surfing Waves

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Στερεά Ελλάδα: Σύσκεψη για κλείσιμο και αποκατάσταση των ΧΑΔΑ





Σύσκεψη φορέων με θέμα την παύση λειτουργίας και αποκατάσταση ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως του ΥΠΕΚΑ Μάρως Ευαγγελίδου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ως εκπρόσωπος της αιρετής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ηλίας Σανίδας, ο δήμαρχος Θήβας Σπυρίδων Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Χαλκίδας Βασίλειος Καθαροσπόρης, ο δήμαρχος Καρύστου Νικόλαος Μανώλης, ο δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτριος Θωμάς και εκπρόσωπος του Δήμου Λεβαδέων.

Το Υ.ΠΕ.Κ.Α. θα αναλάβει πρωτοβουλία στη κατεύθυνση της προσωρινής εξεύρεσης αποδεκτών των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (Α.Σ.Α.) για τους Ο.Τ.Α. που διατηρούν ενεργούς Χ.Α.Δ.Α., ώστε να κλείσουν οριστικά οι τελευταίοι και να αποκατασταθούν στο σύνολο τους, σε όλη τη Περιφέρεια. Οι ΦΟ.Δ.Σ.Α. και οι Ο.Τ.Α. θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους, ώστε να χρηματοδοτηθούν και να υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα για την οριστική επίλυση της διαχείρισης των Α.Σ.Α. εντός της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.