powered by Surfing Waves

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αποκαταστάθηκε ο Λιαγκάκης. Διορθώθηκε η δημοσιευμένη απόφαση για τον αγωγό φυσικού αερίου.




Σε προηγούμενη δημοσίευση της "απόφασης "για το αγωγό φυσικού αερίου στο Διαύγεια  ήθελε τον κ. Λιαγκάκη να ψηφίζει μαζί με την πλειοψηφία παρά την κατηγοριματικά αρνητική τοποθέτηση του. Το λάθος διορθώθηκε με νέα δημοσίευση της απόφασης που έχει ως εξής:

Το Δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει
1. Να απορριφθεί η χάραξη ως έχει στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης-Αγ. Αννας και ιδιαίτερα το τμήμα του αγωγού που διέρχεται μέσα από τις αγροτικές εκτάσεις Μαντουδίου-Κηρίνθου-Ζωοδ. Πηγής-Φαράκλας - Μετοχίου –Σπαθαρίου-Καλυβίων.
2. Να αναζητηθούν άλλες διαδρομές προκειμένου να αποφευχθούν οι επιπτώσεις από την διέλευση του αγωγού στις γεωργικές καλλιέργειες και στις ιδιοκτησίες των δημοτών.

Ενδεικτικά αναφέρεται προς διερεύνηση η διαδρομή Ξυδόνερο, Αρχάγγελος,Κολόνα-Μπαμπάκα, Αγ.Σωτήρα, Σκολούμα, Τριανταφυλλόραχη, Μετάνοια-Χαβαρι, Μακρυρεμα, Μποροδήμα, Πηγαδάκι-Κουβέλια ,Τσίγκα , Καβούκι, Πύργος, Φούρνοι.

3.Η νέα ΜΠΕ με την νέα προτεινόμενη χάραξη να επανέλθει ξανά για διαβούλευση και γνωμοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας

Μειοψηφούντων των πιο κάτω δημοτικών συμβούλων :

Μουστάκας Νικόλαος : Δηλώνω παρών
Παναγιώτου Κων/νος : Δηλώνω παρών
Κουτσουράς Σταύρος : Δηλώνω παρών
Κατσούρας Δημήτριος :Δεν ψηφίζω
Περήφανος Ιωάννης: Όπως είναι η μελέτη είμαι αρνητικός
Χατζής Ανδρέας :Συμφωνώ με την άποψη του κ. Περήφανου Ιωάννη
Γιαννιός Κων/νος: Δεν ψηφίζω
Λιαγκάκης Ευστάθιος: Δεν ψηφίζω. Προτείνω να μην περάσει αγωγός φυσικού αερίου για το Κυμάσι.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.