powered by Surfing Waves

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Παιδάκια δημοτικού άπορων οικογενειών επωφελούνται από το Κοινωνικό Εργαστήρι Μελέτης


Βοήθεια για τα μαθήματα τους παρέχουν εθελοντές φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης σε 25 παιδάκια δημοτικού από άπορες οικογένειες, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Εργαστηρίου Μελέτης, που υλοποιούν το Τμήμα και ο δήμος Αλεξανδρούπολης.
Το Κοινωνικό Εργαστήρι Μελέτης λειτουργεί από τον Οκτώβριο, στη δημοτική βιβλιοθήκη και έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες του 70 φοιτητές, ενώ 20 συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί παίζουν συντονιστικό ρόλο. Οι οικογένειες που επωφελούνται έχουν επιλεγεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου Αλεξανδρούπολης “Πολυκοινωνικό” Αντώνης Βαμβακερός και ο καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος, Αθανάσιος έδωσαν συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθούν για τη δράση όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες και για να ευχαριστήσουν τους εθελοντές για την προσφορά τους.
Παράλληλα, το “Πολυκοινωνικό” μερίμνησε ώστε 60 παιδιά του δήμου Αλεξανδρούπολης να φοιτήσουν δωρεάν σε 14 φροντιστήρια της πόλης. Όπως επισήμανε ο κ. Βαμβακερός, με αυτό τον τρόπο δεν ξεχωρίζουν τα παιδιά άπορων οικογενειών από τα υπόλοιπα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.