powered by Surfing Waves

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Για τρίτη φορά αλλαγή στην ταρίφα των νεκροταφείων του δήμου μας

Τα τέλη και τα δικαιώματα των δημοτικών νεκροταφείων σύμφωνα με εισήγηση της οικονομικής επιτροπής πριν μια βδομάδα είχαν διαμορφωθεί ώς εξής:

Οι τιμές  αυτες ηταν μια αναπροσαρμογή απο αυτές που είχαν προταθεί αρχικά

1. Δικαιώματα παράτασης ανακομιδής πέραν της επταετίας , για τον πρώτο και  δεύτερο χρόνο, 200,00 € ετησίως και για τα επόμενα χρόνια 300,00 € ετησίως.

2. Τέλος ανακομιδής οστών (εκταφή) από τάφους επταετούς χρήσεως 200,00 €  εφάπαξ (εφ’ όσον δεν γίνει από τους οικείους του θανόντος).

3. Τέλος φύλαξης οστεοφυλακίου, 20,00 € ετησίως.

4. Αυτοτελές πρόστιμο για επεμβάσεις και μη απομάκρυνση υλικών που  χρησιμοποιήθηκαν στα δημοτικά νεκροταφεία, 500,00 € ετησίως.


Οι σωστές τιμές

Χθές με μια "ορθή  επανάληψη" της ανάρτησης  της απόφασης στο Διαυγεια οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:


1. Δικαιώματα παράτασης ανακομιδής πέραν της πενταετίας , για τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 200,00 € ετησίως και για τα επόμενα χρόνια 300,00 € ετησίως (πλην κάποιων εξαιρέσεων για λόγους ειδικών συνθηκών που δεν οφείλονται στη βούληση των οικείων του θανόντος).

2. Τέλος ανακομιδής οστών (εκταφή) από τάφους πενταετίας χρήσεως 200,00 € εφάπαξ (εφ’ όσον δεν γίνει από τους οικείους του θανόντος).
3. Τέλος φύλαξης οστεοφυλακίου, 20,00 € ετησίως, όπου υπάρχουν.
4. Αυτοτελές πρόστιμο για επεμβάσεις και μη απομάκρυνση υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στα δημοτικά νεκροταφεία, 500,00 € ετησίως.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.