powered by Surfing Waves

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ποιοί θέλουν να εκπροσωπήσουν το δήμο μας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ; Εκλογές Αύριο



Στην τελική ευθεία για το συντακτικό του συνέδριο βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, που οδεύει σε αυτό πάντως εν μέσω διαφωνιών. Ήδη, αύριο Κυριακή, εκλέγει τους 2500 και πλέον συνέδρους του, που μαζί με τους αριστίνδην θα αγγίξουν τα 3500 άτομα που θα βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη Παρασκευή. Το συνέδριο θα κλείσει τις εργασίες του την Κυριακή με την εκλογή του νέου Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, που για πρώτη φορά θα αριθμεί μόλις 120 μέλη.

Επίσης εντύπωση κάνει η απουσία Σημίτη. Ο οποίος δεν θα συμμετάσχει στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης, όπως ενημέρωσε με επιστολή του απαντώντας στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου

Εν τω μεταξύ, χθες, μετά τις φημολογίες περί «ειδικών πούλμαν που θα μεταφέρουν κόσμο από νομαρχιακή σε νομαρχιακή προκειμένου να ψηφίσει περισσότερες από μία φορές», ήρθε η επιστολή του Μιχάλη Καρχιμάκη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με την οποία άφηνε υπαινιγμούς για νοθεία στην εκλογή συνέδρων. «Υπάρχει μηχανισμός διασφάλισης –και ποιος είναι αυτός- ότι κάθε μέλος θα ψηφίσει μόνο μία φορά, σε μία οργάνωση, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της Δημοκρατίας σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες;», ρωτούσε, συμπληρώνοντας ότι «αν δεν απαντηθεί αξιόπιστα αυτό το ερώτημα, τότε πιθανή νοθεία (από κάποιους αμετανόητους) είναι προ των πυλών και προ των καλπών».

Η απάντηση, ήρθε άμεσα από την ΕΚΑΠ που αποστέλλοντας οδηγίες προς όλες τις Εφορευτικές Επιτροπές των εκλογικών διαδικασιών της Κυριακής, θέλησε να διασφαλίσει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία των διαδικασιών. «Εάν επιχειρηθεί από οποιονδήποτε η παραβίαση της διαδικασίας με πρόθεση νόθευσης της διαδικασίας, τότε θα ακυρώνεται το αποτέλεσμα και τα ονόματα των εμπλεκομένων αναρτώνται στο διαδίκτυο και διαγράφονται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ανέφερε στο σχετικό κείμενο μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ΕΚΑΠ Γιάννης Σουλαδάκης. Ειδικά δε, για τις περιπτώσεις διπλοψηφίας, ξεκαθάριζε ότι «όλα τα ονόματα όσων ψηφίσουν θα καταχωρηθούν σε ενιαία βάση δεδομένων, θα γίνει ηλεκτρονικός έλεγχος και η τυχόν ανεύρεση τέτοιων περιπτώσεων θα έχει ως αποτέλεσμα πέραν της ακύρωσης των διαδικασιών, την ανάρτηση των ονομάτων στο διαδίκτυο, τη διαγραφή των υπευθύνων από μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ πέρα των πιθανών νομικών συνεπειών της πλαστογραφίας».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τα αριθμητικά δεδομένα του 9ου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας :

• τουλάχιστον 4.000 θα είναι οι υποψηφιότητες για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
• 3.500 σύνεδροι θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (πάνω από 2.500 θα εκλεγούν την Κυριακή)
• τουλάχιστον 1.500 θα είναι οι υποψηφιότητες για το Συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
• 700 σύνεδροι θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
• τουλάχιστον 40-45.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν την Κυριακή
• 250 εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά την προσυνεδριακή διαδικασία διαλόγου σε όλη τη χώρα με παρουσία στελεχών της Γραμματείας της ΚΟΕΣ
• 500 συνελεύσεις θα διοργανωθούν κατά την προσυνεδριακή διαδικασία διαλόγου σε όλη τη χώρα με την ευθύνη των στελεχών των ΝΟΕΣ

Στην έναρξη του Συνεδρίου θα κληθούν να στείλουν αντιπροσωπείες «όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου» που εκπροσωπούνται στη Βουλή.



Διαδικασίες ανάδειξης αντιπροσώπων της Ευβοιας

Διαδικασίες ανάδειξης αντιπροσώπων της Ευβοιας για το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνονται αυριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου με εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων θα πραγματοποιηθεί . Οι υποψήφιοιι απαραίτη είναι μέλη του κινήματος στην αντίστοιχη Οργάνωση, γεγονός που θα προκύπτει απ΄ το Μητρώο Μελών που θα έχει στην κατοχή της η Οργάνωση ή απ΄ την αίτηση εγγραφής Μέλους που θα κατατίθεται πλήρως συμπληρωμένη πριν την κατάθεση της υποψηφιότητας.


Ο κατάλογος των υποψηφίων Συνέδρων για το σήμο μας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 9Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:



ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ –ΛΙΜΝΗΣ –ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΔΑΝΕΛΗ  ΙΩΑΝΝΑ

ΕΝΩΤΙΑΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΡΛΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΙΣΤΙΑΙΑΣ

ΒΑΡΣΑΜΟΥ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΚΙΚΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΗ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ  ΠΕΤΡΟΣ

ΜΑΤΑΚΙΑΣ  ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ:


ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ –ΛΙΜΝΗΣ –ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΔΑΝΕΛΗ  ΙΩΑΝΝΑ

ΕΝΩΤΙΑΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΡΛΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΙΣΤΙΑΙΑΣ

ΓΚΙΚΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΗ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΝΟΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ).

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.