powered by Surfing Waves

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πετσής: Να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας - Αιδηψού την στάση του για την ΒΙ.ΠΕ. Πατήστε Like


Ο κ. Πετσής επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προσωπική του σελίδα  στο facebook άφησε  το παρακάτω μήνυμα:.

"Η δημιουργία ΒΙ.ΠΕ στο Μαντούδι,είναι μια απόφαση η οποία πρέπει να ανοίξει τον δημόσιο  διάλογο,με τοποθετήσεις σε αυτόν, πολιτών,φορέων,πολιτικού προσωπικού και κομμάτων. Αυτή η εξέλιξη αφορά συνολικά τη Βόρεια Εύβοια και τις προοπτικές της. 

Πρέπει να μάθουμε πως εννοεί ο καθένας την ανάπτυξη και πως αυτή ευνοείται απο την προτεινόμενη δράση. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού πρέπει να συζητήσει το θέμα της ΒΙ.ΠΕ και να αποφασίσουμε για την στάση μας".

Ως γνωστό η προθεσμία για προσφυγή  στο ΣτΕ κατά της υπουργικής απόφασης είναι σε μερικές ημέρες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.