powered by Surfing Waves

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

4 άτομα ΥΕ με δίμηνη σύμβαση θα προσληφθούν για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου



Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την πρόσληψη τεσσάρων -4-ατόμων α) ΥΕ 16 Καθαριστριών δύο -2- άτομα και β) ΥΕ Μαγείρων δύο-2- άτομα ,με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο -2-μηνών, για να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδικών Σταθμών Λίμνης και Μαντουδίου.

Στέφου: Κύριοι σύμβουλοι, με την αρίθμ. 166/2012 απόφαση του  δημοτικού συμβουλίου εγκρίναμε τον προγραμματισμό των προσλήψεων του  έτους 2012 για τις πιο κάτω κατηγορίες προσωπικού για τις ανάγκες των  δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου συνολικού αριθμού τριών -3- ατόμων , με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με συμβάσεις μέγιστης διάρκειας έντεκα μηνών για την κάλυψη παροδικών  αναγκών, ως εξής :

-Καθαρίστριες Εσωτερικών χώρων ΥΕ16 δύο-2- άτομα

-Νηπιαγωγό ΠΕ10 Ένα -1- άτομο

Κρίθηκε άκρως απαραίτητη η πρόσληψη του εκτάκτου προσωπικού για να  καλύψει η Υπηρεσία του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού τις αυξημένες εποχικές  ανάγκες της λόγω συνταξιοδότησης του υπηρετούντος προσωπικού.

Σύμφωνα με το αρίθ. 32318/23-8-2012 έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών  δίνονται οδηγίες σχετικά με την έναρξης λειτουργίας των παιδικών και  βρεφονηπιακών σταθμών των ΟΤΑ α' βαθμού και των επιχειρήσεών τους.

« Έως την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας έγκρισης από την  Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει και της επακόλουθης διαδικασίας  προκήρυξης των εγκεκριμένων θέσεων, οι φορείς αυτοί (τόσο οι ενταγμένοι  στη Δράση του ΕΣΠΑ, όσο και οι λοιποί), μπορούν να κινήσουν τη διαδικασία  πρόσληψης ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.  1 του άρθρου 206 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν.3584/2007) και της περ. ιε της παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 3812/2009, προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά η λειτουργία τους την 1η /9/2012.
Τα ανωτέρω ισχύουν και για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς  που έχουν αποστείλει σχετικά αιτήματα για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης  έργου στο ΑΣΕΠ, κατά τη διαδικασία του ν.3812/2009, όπως ισχύει».

Πρόταση μου είναι να κινήσουμε την διαδικασία πρόσληψης τεσσάρων -4-  ατόμων α) ΥΕ 16 Καθαριστριών δύο -2- άτομα και β) ΥΕ Μαγείρων δύο-2- άτομα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ,διάρκειας δύο -2-μηνών για  να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδικών Σταθμών Λίμνης και Μαντουδίου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.