powered by Surfing Waves

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Λαϊκή συνέλευση στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου


Ανακοίνωση πρόσκληση της Λαϊκής Επιτροπής Κηρίνθου,

Η Λαϊκή Επιτροπή Κηρίνθου μαζί με μαζικούς φορείς και οργανώσεις της γύρω περιοχής, καλεί όλο το λαό του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγ. Άννας, να ξεσηκωθεί εναντία στην απαξίωση στον τομέα της Υγείας και στις απάνθρωπες ελλείψεις που έχουν αποφασιστεί τον τελευταίο καιρό για τοΚέντρο Υγείας Μαντουδίου.
Το βαρέλι της αντιλαϊκής πολίτικης τους δεν έχει πάτο, άλλωστε ούτε μπορούν αλλά ούτε και θέλουν να σταματήσουν.

Αν ήθελαν θα το είχαν κάνει.
Μόνο ο λαός μπορεί να τους σταματήσει, γιατί μπορεί, γιατί έχει τη δύναμη στα χεριά του!!!
Δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο τις τύχες των ζωών μας, των παιδιών μας, των γονιών μας, σε αυτούς τους που τόσα χρόνια μας χαντακώνουν.
Καλούμε όλο τον λαό της περιοχής, να συμμετάσχει μαζικά στη λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μμ.
ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΟ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.