powered by Surfing Waves

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Το καλοκαίρι οι αποφάσεις αξιολόγησης προσωπικού

Η Ομάδα Δράσης της Κομισιόν στην Αθήνα περιμένει το καλοκαίρι τις αποφάσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση του προσωπικού σε όλο το δημόσιο.



«Το κομμάτι της αξιολόγησης του προσωπικού θα ακολουθήσει και θα πρέπει να γίνει όταν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθορίσει μια πολιτική αξιολόγησης του προσωπικού γενική για όλο το δημόσιο. Δεν θα γίνει κάτι συγκεκριμένο για τους ΟΤΑ που δεν θα γίνει στους υπόλοιπους. Περιμένουμε γύρω στο καλοκαίρι τη μέθοδο και την απόφαση που θα ληφθεί για την αξιολόγηση του προσωπικού», είπε η υπεύθυνη της Ομάδας Δράσης για τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση Ζωρζέττα Λάλη, τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία Χορστ Ράιχενμπαχ.

Είπε ακόμα ότι έχει ξεκινήσει η αξιολόγηση των δομών δέκα δήμων τους οποίους πρότεινε η ίδια η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο πλαίσιο εφαρμογής του οδικού χάρτη για τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ πρότεινε δέκα δήμους ώστε από εκεί να ξεκινήσει η αξιολόγηση των δομών τους. Ο καθένας εκπροσωπεί μια συγκεκριμένη τυπολογία και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αρχίζουμε να δουλεύουμε με την αξιολόγηση των δομών. Θα προσπαθήσουμε σε αυτούς τους δέκα δήμους να κάνουμε πρότυπα οργανογραμμάτων, να προσδιορίσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που χρειάζεται κάθε υπηρεσία των δήμων κατ΄ ελάχιστον ή κατά μέσον όρο», είπε η κ. Λάλη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.