powered by Surfing Waves

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Θέατρο κατ” οίκων»



Με την υλοποίηση του προγράμματος «Θέατρο κατ” οίκων», η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔHΘ) με πρωτοβουλία της προέδρου της, Δήμητρας Αγκαθίδου, ξεκινά τη συνεργασία της με την ομάδα κοινωνικής δράσης του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας (ΚΘΒΕ) με στόχο την ψυχαγωγία τόσο ηλικιωμένων όσο και παιδιών.

Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος αυτού, μια ομάδα ηθοποιών θα επισκέπτεται άτομα εντεταγμένα στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» παρουσιάζοντας θεατρικά δρώμενα.

Επίσης, θα πραγματοποιεί επισκέψεις και σε άλλες κοινωνικές δομές της Επιχείρησης, όπως τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠμΕΑ), προσφέροντας καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό έργο προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της κάθε δομής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.