powered by Surfing Waves

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Ναι μεν, αλλά» από Στυλιανίδη για παράταση θητείας δημάρχων








Οργισμένα τηλεφωνήματα, δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιούρι (κατά κόσμον Ευριπίδης Στυλιανίδης) από «γαλάζιους» υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους που δεν εξελέγησαν στις εκλογές του 2010.

Αιτία, η πληροφορία ότι ο Μπένι (κατά κόσμον Βαγγέλης Βενιζέλος) πιέζει οι εκλογές να μετακινηθούν σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά.

Τι απαντά ο Γιούρι: «Το θέμα έχει φύγει από εμένα και βρίσκεται στο Μαξίμου και τους αρχηγούς των κομμάτων της κυβέρνησης».

Τι απαντούν οι αιρετοί σε «απειλητικό» ύφος: «Αρκετά κάναμε για να σώσουμε το στρατιώτη Μπένι. Ας κάνει και κάτι μόνος του…» «Για την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών δεν έχει ανοίξει τέτοιο θέμα»: Αυτό απάντησε μετά τη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα, ο Ε. Στυλιανίδης, σε ερώτηση αν εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αυτοδιοικητικές εκλογές να πραγματοποιηθούν αντί τον Ιούνιο του 2014, το Νοέμβριο του 2015.

Παντως, ο υπουργός Εσωτερικών έσπευσε να προσθέσει ότι «η πρόταση για αναβολή των εκλογών προέρχεται από την ΕΝΠΕ και από σημαντική ομάδα δημάρχων της ΚΕΔΕ και, άρα, θα πρέπει να συζητηθεί.»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.