powered by Surfing Waves

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΕΣ: Συγκρότηση Πειθαρχικών για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ


Στη συγκρότηση Πειθαρχικών Συμβουλίων για τους υπαλλήλους των δήμων και των περιφερειών προχώρησε με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΑΔΑ: ΒΕΥΙΝ-ΤΟΕ).

Στα Πειθαρχικά, προΐσταται πρωτοδίκης και μετέχουν ένας δικαστής από το Νομικό Συμβούλιο και ένας προϊστάμενος υπηρεσίας από τους ΟΤΑ. Γραμματέας του τριμελούς Πειθαρχικού ορίζεται υπάλληλος ΠΕ. Αναλυτικότερα, δημιουργούνται:

Δύο Πειθαρχικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και από ένα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Κρήτης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Πελοποννήσου. Από ένα κοινό δημιουργείται στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ενώ δύο κοινά συστήνονται στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε αναλυτικά για τα Πειθαρχικά Συμβούλια που συγκροτούνται στις 13 περιφέρειες και τα μέλη που τις συγκροτούν, εδώ.



Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ένα (1) Πειθαρχικό Συμβούλιο για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού χωρικής αρμοδιότητάς της, που υπάγονται στις ρυθμίσεις του ν. 4057/2012 και έχει ως μέλη  τους

α) Δήμητρα Μαλαγάρη, Πρωτοδίκη Δ. Δ., ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Αναστασία Γαρατζιώτη, Πρωτοδίκη Δ. Δ.

β) Βασιλεία Πελέκου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., με αναπληρώτρια την Ιωάννα Παχή, Δικαστική Αντιπρόσωπο του Ν.Σ.Κ.

γ) i) Αγορίτσα Παπαρίζου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Κολοβό, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας), ή
ii) Ηλία Γεωργίτση, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Δήμου Λοκρών, με  αναπληρωτή τον Δημήτριο Τσώνη, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Δήμου Λαμιέων (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων των ΟΤΑ α΄ βαθμού των νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας).

Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την Αλεξάνδρα Θειακοδημήτρη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Δ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Γρίβα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Δ της ίδιας Περιφέρειας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.