powered by Surfing Waves

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δεν άφησαν τον Μουστάκα να εξηγήσει τους λόγους ανεξαρτητοποίησης του



Στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μουστάκας πρώην αντιδήμαρχος Νηλέως  δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τον συνδυασμό του κ. Ψαρρού.   Η προσπάθεια του να εξηγήσει τους λόγους παραίτησης του κωλυσιεργήθηκε από την παράταξη της συμπολίτευσης.
Ο κ. Μουστάκας είχε υποστεί δημόσια ταπείνωση από τον κ. Ψαρρό κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του δήμου για το 2013 στο δημοτικό συμβούλιο όταν του απαγόρευσαν να ασκήσει κριτική. Από τα πρακτικά της συνεδρίασης για το προϋπολογισμό  που δημοσιεύτηκαν στο Διαύγεια έχει  λογοκριθεί  και η ελάχιστη κριτική που πρόλαβε να αρθρώσει  ο κ. Μουστάκας για τον προϋπολογισμό  πριν το διακόψουν.

Το Ε.Β. καλεί τον κ. Μουστάκα να στείλει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του που σίγουρα ενδιαφέρουν αυτούς που τον ψήφισαν σαν εκπρόσωπο τους

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.