powered by Surfing Waves

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Καντζούρας νέος πρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής

ο κ. Καντζούρας


Ο κ. Ψαρρός όρισε σαν Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου τον Αντιδήμαρχο Κηρέως κ. Καντζούρα Ιωάννη, Ο κ. Ψαρρός είναι ο απερχόμενος πρόεδρος αυτής της επιτροπής.


Τα νέα μέλη της επιτροπής:

1. ΚΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – (Προέδρος)

2. ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Αντιπρόεδρος)

3. ΤΖΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4. ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5. ΡΙΤΣΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

6. ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

7. ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ



Η επιτροπή ποιότητας ζωής είναι αποφασιστικό και εισηγητικό όργανο άσκησης των σχετικών με την ποιότητα ζωής, τη χωροταξία, την πολεοδομία και την προστασία του περιβάλλοντος αρμοδιοτήτων του δήμου. Κατά την άσκηση των σχετικών αρμοδιοτήτων της λαμβάνει ειδική μέριμνα για το σχεδιασμό δράσεων που αποβλέπουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και εν γένει την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρίες.


Στο δήμο μας όμως πρόκειται για ένα υποβαθμισμένο όργανο που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα εγκρισεως ίδρυσης καταστημάτων και χορήγηση άδειων μουσικών οργάνων σε καταστήματα. Αυτο προκύπτει από την έκθεση πεπραγμένων της επιτροπής γαι το 2012.


Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά το μήνα και οι αποφάσεις της Επιτροπής δημοσιεύονται και αναρτώνται υποχρεωτικά στην ιστοσελίδα του δήμου, με φροντίδα του προέδρου (δηλαδή του κ. Ψαρρού). Η μη δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα συνιστά λόγο ακυρότητάς τους. Μέχρι σήμερα, στηνιστοσελίδα του δήμου δεν έχει αναρτηθεί καμιά απόφαση αυτής της επιτροπής !




Το ειρωνικό είναι ότι η παρουσία φορέων και πολιτών στις συνεδριάσεις της Επιτροπής αποτελεί λειτουργική συνέπεια του δημόσιου χαρακτήρα των συνεδριάσεών της. Οι ενδιαφερόμενοι για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ειδοποιούνται με φροντίδα του προέδρου. Έχει πάει ποτέ κανένας πολίτης ή δημοσιογράφος στις συνεδριάσεις αυτής της επιτροπής;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.