powered by Surfing Waves

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η Γερακούδη ακυρώνει απευθείας ανάθεση του δήμου γιατί ο μελετητής που επιλέχθηκε δεν είχε τα απαιτούμενα προσόντα


Στις 26/10/12  η Οικονομική επιτροπή του δήμου ανέθεσε την εκπόνηση  «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ» στον ιδιώτη μελετητή κ. Παντέκη Ιωάννη , Μεταλλειολόγου & Γεωτεχνικού μηχανικού, με έδρα γραφείων  Γέρακα Αττικής, και αμοιβή 7.440,00 €.


Η ανάθεση  αυτή ακυρώθηκε απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στις 19/12/12 επειδή από τα στοιχεία του φακέλου, προκέκυψε ότι ο ιδιώτης μελετής στον οποίο ανατέθηκε η εκπόνηση της γεωτεχνικής μελέτης, δεν διέθετε πτυχίο τάξης  Α ή Β αλλά πτυχίο τάξης Γ για την κατηγορία των γεωτεχνικών μελετών και ερευνών.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.