powered by Surfing Waves

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τα νεκροταφεία του δήμου αποκτούν κανονισμό ..και τιμοκατάλογο

Στις 10 Δεκεμβρίου 2012 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας αποφάσισε να εισηγηθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο τον Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων.
Κατα την διάρκεια της συζήτησης του κανονισμού οι κ. Στέφου και κ. Τσούμαρης εξέφρασαν τις  παρακάτω αποψεις:

ΣΤΕΦΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ : Θα ψηφίσω τον παρόντα κανονισμό όμως διατηρώ επιφυλάξεις σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού στα μικρά κοιμητήρια του Δήμου μας και θεωρώ ότι θα πρέπει να ξαναδούμε το τέλος ενταφιασμού 50,00 € και το τέλος φύλαξης των 20,00 €.

ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Θα ψηφίσω τον παρόντα κανονισμό όμως πρέπει να δούμε την σωστή λειτουργία των κοιμητηρίων όχι μόνο από την άποψη των δημοτών αλλά και μέσα από τι υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει ο Δήμος π.χ. καθαριότητα. Επίσης θεωρώ ότι επειδή υπάρχουν κοιμητήρια τα οποία δεν διαθέτουν χωνευτήρια οστών να ξαναεξετάσουμε το θέμα του τέλους των 20,00 € για την φύλαξη των οστών.

Ο τιμοκατάλογος:


1. Δικαιώματα πενταετούς ταφής, 50,00 € εφάπαξ

2. Δικαιώματα παράτασης ανακομιδής πέραν της πενταετίας, για τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 200,00 € ετησίως και για τα επόμενα χρόνια 300,00 € ετησίως.

3. Τέλος ανακομιδής οστών (εκταφή) από τάφους πενταετούς χρήσεως 200,00 € εφάπαξ.

4. Τέλος φύλαξης οστεοφυλακείου, 20,00 € ετησίως.

5. Ετήσια άδεια εισόδου για κατασκευές, 200,00 € ετησίως.

6. Αυτοτελές πρόστιμο για επεμβάσεις στα δημοτικά νεκροταφεία, 500,00 € ετησίως.



 Ο κανονισμός  λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηριών του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Άρθρο 1

Αντικείμενο του κανονισμού

Ο παρών κανονισμός έχει ως αντικείμενο την καθιέρωση λεπτομερών κανόνων για τη διοίκηση, τη διαχείριση και τη λειτουργία των δημοτικών νεκροταφείων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Άρθρο 2

Νομικό πλαίσιο

Ο Κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικών Νεκροταφείων (ΚΛΔΑ) εκδίδεται βάσει τωνδιατάξεων του άρθρου 79 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν.3463/2007) και του άρθρου 4 παρ. 1 του Α.Ν. 582/1968, αποτελεί δε κανονιστική διοικητική πράξη που έχει ισχύ ουσιαστικού νόμου.

Στις διατάξεις του εμπεριέχονται ρυθμίσεις :

- Του Δημοτικού και Κοινοτικού κώδικα (N. 3463/2006)

- Του ΑΝ 445/1968 «Περί Νεκροταφείων και ενταφιασμού νεκρών»

- Του ΑΝ 582/1968 «Περί δημοτικών και κοινοτικών κοιμητηρίων»

- Του Ν. 547/1977 «Περί διοικήσεως και διαχειρίσεως των μη ενοριακών ναών των κοιμητηρίων» (ΦΕΚ 56/Α)

- Του Κανονισμού 8/1979 της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος «Περί ιερών ναών και ενοριών» (ΦΕΚ 1/Α)

- Του ΒΔ 542/1961 «Περί των τηρητέων υπό των δήμων και κοινοτήτων βιβλίων και του τύπου αυτών» (ΦΕΚ 136/Α)

- Του ΒΔ 17/5-15/6/1959 «Περί οικονομικής διοικήσεως και λογιστικού των Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114 κ 145/Α)

- Της Απόφασης Α5/1210/1978 των Υπουργών Εσωτερικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών «Περί όρων για την ίδρυση κοιμητηρίων» (ΦΕΚ 424/Β)


Άρθρο 3

Νομικός χαρακτηρισμός

1. Τα κοιμητήρια χαρακτηρίζονται ως πράγματα εκτός συναλλαγής, επί των οποίων κατά το άρθρο 970 του Αστικού Κώδικα μπορεί να αποκτάται ιδιωτικό δικαίωμα ορισμένου χώρου ταφής.

2. Η παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος ταφής εκ μέρους του Δήμου αποτελεί διοικητικής φύσεως παραχώρηση αδείας χρήσεως δημοτικού πράγματος. Ο χώρος επί του οποίου παραχωρείται δικαίωμα χρήσεως, δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του προσώπου προς το οποίο γίνεται η παραχώρηση και δεν είναι επιδεικτικός οποιασδήποτε μεταβιβάσεως προς τρίτους με πράξεις εν ζωή η αιτία θανάτου.

Άρθρο 4

Περιγραφή

Τα Δημοτικά νεκροταφεία της Δημοτικής Κοινότητας Λίμνης και των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίας Άννας, Αμελάντων, Αχλαδίου, Βλαχιάς, Δαφνούσας, Κεράμειας, Κερασιάς, Κεχριών,  Κηρίνθου, Κοτσικιά, Κουρκουλών, Μαντουδίου, Μετοχίου, Παπάδων, Πηλίου, Προκοπίου, Ροβιών, Σκεπαστής, Σπαθαρίου Στροφυλιάς και Φαράκλας που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και έχουν την έκταση και το σχήμα που  φαίνονται στα συνημμένα σχεδιαγράμματα.
Αποτελούνται : α) από τους χώρους ταφής, όπως φαίνονται στα συνημμένα τοπογραφικά διαγράμματα. β) από τούς Ιερούς Ναούς όπου υπάρχουν και γ) από τα οστεοφυλάκια.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Άρθρο 5

Ενταφιασμός νεκρών

1. Στα Δημοτικά νεκροταφεία ενταφιάζονται οι θανόντες δημότες, ανεξαρτήτως  δημοτικότητας, εθνικότητας ή θρησκεύματος.

2. Ο ενταφιασμός κάθε νεκρού εκτρέπεται μετά την πάροδο 12 ωρών από το νομίμως πιστοποιηθέντα θάνατο και σε περίπτωση νεκροτομής, αμέσως μετά από αυτή.  Ενταφιασμός δεν γίνεται, εάν δεν προσκομισθεί στον υπεύθυνο του Κοιμητηρίου ή άδεια ταφής, που χορηγείται από την δημοτική αρχή και καταχωρείται στο βιβλίο των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου.

3. Απαγορεύεται η ταφή εκτός της περιοχής του νεκροταφείου και σε ιδιωτικούς χώρους, εκτός των Μοναστηρίων και Ησυχαστηρίων καθώς και των περιβόλων ιδρυμάτων, σε ιδιαίτερες περιπτώσεις (Ιερώμενοι, πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά προς ιδρύματα).

Άρθρο 6

Τάφοι

1. Οι τάφοι θα έχουν διαστάσεις 2,20 μ. μήκος 1 μ. πλάτος και γενικό δε βάθος 1,80 μ. περίπου. Ο πυθμένας των τάφων θα βρίσκεται τουλάχιστον 1 μ. χαμηλότερα από τη στάθμη οποιουδήποτε παρευρισκόμενου δρόμου.

2. Οι τάφοι, μετά την τοποθέτηση του νεκρού, θα γεμίσουν καλά με γαιώδη υλικά μέχρι την επιφάνεια του εδάφους και πάνω απ’ αυτή θα σχηματίζεται γαιόλοφος ύψους τουλάχιστον 0,25 μ. περίπου.

3. Οι τάφοι θα έχουν μεταξύ τους απόσταση 0,50 μ. τουλάχιστον, που θα μετράται από τα όρια της εκταφής.

4. Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση φέρετρου με κάλυμμα από γυαλί ή άλλο παρεμφερές ανθεκτικό υλικό.


Άρθρο 7

Κατηγορίες τάφων

1. Οι θέσεις ταφής διακρίνονται σε μία κατηγορία α)ατομικοί τάφοι πενταετούς ταφής

2. Οικογενειακοί τάφοι θα δημιουργηθούν μετά την ίδρυση νέων κοιμητηρίων λόγω ελλείψεως επαρκούς χώρου στα ήδη λειτουργούντα.

3. Ο καθορισμός της συγκεκριμένης θέσης ταφής γίνετε από τον τοπικό πρόεδρο, εν σειρά όπως ο κανονισμός προβλέπει.

Άρθρο 8

Οικογενειακοί τάφοι

Λόγω στενότητας χώρων, η σύσταση οικογενειακών τάφων στα Δημοτικά Νεκροταφεία του
Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας δεν επιτρέπεται.

Άρθρο 9

Δωρεάν διάθεση τάφων

Το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί με απόφασή του, να παραχωρεί τάφους για τον δωρεάν ενταφιασμό προσώπων που με την κοινωνική και εθνική τους δράση προσέφεραν μεγάλες υπηρεσίες στο Δήμο και στο Έθνος. Οι τάφοι αυτοί παραχωρούνται για την ταφή μόνο των παραπάνω προσώπων.

Άρθρο 10

Τάφοι άνευ τίτλων

Τάφοι για τους οποίους δεν υπάρχει νόμιμος τίτλος, διατίθενται ελεύθερα από τον Δήμο, μετά την συμπλήρωση πενταετίας από τον τελευταίο ενταφιασμό, έστω και αν στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκαν ή φέρονταν ως οικογενειακοί.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΟΣΤΩΝ

Άρθρο 11

Χρόνος ανακομιδής

1. Η ανακομιδή των οστών των ενταφιασθέντων γίνεται μετά την παρέλευση πενταετίας από την ταφή ή σε χρονικό διάστημα μικρότερο της πενταετίας κατόπιν επιθυμίας των συγγενών του ενταφιασθέντος.

2. Η εκταφή των νεκρών για αυτοψία ή για οποιοδήποτε λόγο, πριν να παρέλθει η πενταετία, επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας του εισαγγελέα.

3. Εάν εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της πενταετίας οι συγγενείς του ενταφιασθέντος δεν φροντίσουν για την ανακομιδή ή για την παράταση της ταφής, η  υπηρεσία του νεκροταφείου ενεργεί αυτεπαγγέλτως την ανακομιδή και τοποθετεί τα οστά στο χωνευτήριο.

Η χρέωση του ποσού θα γίνει με βεβαιωτικό κατάλογο στους συγγενείς του ενταφιασθέντος.

Άρθρο 12

Παράταση ανακομιδής

1. Η παράταση του χρόνου ταφής επιτρέπεται μέχρι έξη (6) μήνες μετά την πάροδο της πενταετίας, κατόπιν αιτήσεως των συγγενών και εφόσον υπάρχει επάρκεια χώρου για την ομαλή λειτουργία των Νεκροταφείων και την ταφή των νεκρών.

2. Για την παράταση της ανακομιδής προκαταβάλλεται στο Δήμο το ανάλογο δικαίωμα που προβλέπεται στο άρθρο 24 του παρόντος κανονισμού.


Άρθρο 13

Τέλος ανακομιδής

Το τέλος ανακομιδής θα εισπράττεται με την χορήγηση της άδειας ανακομιδής. Το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να ενσωματώσει το τέλος στο δικαίωμα ενταφιασμού, αναπροσαρμόζοντας ανάλογα το ύψος του τελευταίου.

Άρθρο 14

Αναβολή ανακομιδής

Εάν κατά την ανόρυξη τάφου για την ανακομιδή των οστών διαπιστωθεί ότι το πτώμα δεν έχει αποστεωνθεί, ξανά ενταφιάζεται για ένα έτος στον ίδιο χώρο του νεκροταφείου, προκειμένου να αποστεωνθεί τελείως.

Άρθρο 15

Φύλαξη οστών

1. Η φύλαξη των οστών ενεργείται με φροντίδα της υπηρεσίας του νεκροταφείου σε ειδικό χώρο (οστεοφυλάκιο), εφοδιασμένο με κατάλληλα κουτιά, ενιαίου τύπου.

2. Για τη φύλαξη των οστών καταβάλλεται ειδικό τέλος που καθορίζεται στο άρθρο 24 του
παρόντος κανονισμού. Εάν δεν καταβληθεί το τέλος μέσα σε δύο (2) μήνες από τον καθορισμένο χρόνο, τα οστά μεταφέρονται από την υπηρεσία των νεκροταφείων στο χωνευτήριο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Άρθρο 16

Αρμόδια όργανα

1. Η διοίκηση και η διαχείριση των νεκροταφείων ασκείται από το Δήμο, δια των υπηρεσιών που θα προβλέπει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας με νέα τροποποίηση του.

2. Υπεύθυνος για τη λειτουργία των νεκροταφείων και την εφαρμογή των διατάξεων τουπαρόντος κανονισμού είναι ο εκάστοτε πρόεδρος ή δημότης, ο οποίος θα καθορίζεται με απόφαση του Δημάρχου.

3. Η είσπραξη των τελών και δικαιωμάτων και των λοιπών εσόδων των νεκροταφείων γίνεται από τους υπαλλήλους, εξουσιοδοτημένους από το Δήμαρχο, και με τριπλότυπα εισπράξεως θεωρημένα κατά τις διατάξεις του ΒΔ της 17/5-15/6/1959 

Άρθρο 17

Διοίκηση- Διαχείριση Ι. Ναών

Η διοίκηση και η διαχείριση των Ι. Ναών των νεκροταφείων ασκείται από τους ενοριακούς ναούς.

Άρθρο 18

Ώρες λειτουργίας

1. Τα νεκροταφεία λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Με απόφαση του Δημάρχου μπορεί να ορισθεί μεσημβρινή διακοπή λειτουργίας των νεκροταφείων.

2. Σε ώρες που δεν λειτουργούν τα νεκροταφεία απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε.



Άρθρο 19

Βιβλία

1. Για την διοίκηση και διαχείριση των δημοτικών νεκροταφείων τηρούνται τα παρακάτω βιβλία:

α) βιβλίο ενεργούμενων ενταφιασμών

β) βιβλίο αλφαβητικού ευρετηρίου ενταφιαζομένων

γ) βιβλίο ενεργούμενων ανακομιδών

δ) βιβλίο παρατάσεων ανακομιδών

ε) βιβλίο φυλασσομένων στο οστεοφυλάκιο οστών

ζ) βιβλίο ανευρισκομένων τιμαλφών

η) βιβλίο ενεργούμενων νεκροψιών και διατομών.

2. Υπεύθυνος για την ενημέρωση και κανονική τήρηση των βιβλίων είναι υπάλληλος που ορίζεται με απόφαση του Δημάρχου.

Άρθρο 20

Μνημεία

1. Τα μνημεία είναι ομοιόμορφα και κατασκευάζονται βάσει σχεδίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που επισυνάπτεται στον παρόντα κανονισμό και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του.

2. Επιτρέπεται η κατασκευή μνημείων όπως και οστεοφυλακίων στα νεκροταφεία από ιδιώτες τα οποία θα είναι σύμφωνα με την παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου. Τα οστεοφυλάκια θα κατασκευάζονται σε χώρο που προβλέπει η παράγραφος 2 του άρθρου 14 τού παρόντα κανονισμού.

3. Μετά την ανακομιδή, τα υλικά των μνημείων περιέρχονται στο Δήμο.

Άρθρο 21

Εκτέλεση έργων επί των τάφων

1. Τα μνημεία είναι ομοιόμορφα. Οι διαστάσεις και το σχέδιο τόσο της μαρμάρινης, οριζόντιας πλάκας, όσο και της μαρμάρινης κάθετης στήλης, καθορίζονται επακριβώς από το σχεδιάγραμμα που έχει εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

2. Για την εκτέλεση των έργων προαπαιτείται σχετική έγκριση των υποβαλλόμενων σχεδίων (και των προϋπολογισμών αυτών) από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία και εγκρίνει σχετικά.

Άρθρο 22

Κατασκευή έργων

1. Οι εργολήπτες κατασκευής έργων και οι εργατοτεχνίτες υποχρεούνται να συμμορφώνονται αυστηρά με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού και με υποδείξεις της Υπηρεσίας του Δήμου.

2. Κάθε παράβαση των διατάξεων αυτών καθώς και συμπεριφορά ακατάλληλη προς την ιερότητα του χώρου συνεπάγεται απαγόρευση της εισόδου για ένα μήνα και σε περίπτωση υποτροπής έως ένα έτος.

3. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση χώρου των κοιμητηρίων για την αποθήκευση υλικών ή για την απόρριψη άχρηστων υλικών, ούτε προσωρινά.

4. Μετά το πέρας των εργασιών, οι εργολήπτες υποχρεούνται στην απομάκρυνση των υπόλοιπων υλικών και στην επαναφορά του περιβάλλοντα χώρου πέριξ του τάφου στην αρχική του κατάσταση.

5. Δικαίωμα εισόδου στα Δημοτικά Νεκροταφεία για εκτέλεση έργων διακόσμησης τάφων έχουν όλοι οι τεχνίτες επεξεργασίας μαρμάρου, οι οποίοι με αίτησή τους στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου αποκτούν ειδική άδεια για ένα χρόνο, ύστερα από την καταβολή δικαιώματος που προβλέπεται από τον παρόντα κανονισμό.

6. Μετά την ανακομιδή, τα υλικά των μνημείων και οποιοδήποτε άλλο υλικό βρίσκεται πάνω από αυτά, περιέχονται στο Δήμο. Τα υλικά αυτά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να εκποιούνται ακολουθώντας μη νόμιμη διαδικασία.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Άρθρο 23

Επιβολή, βεβαίωση και είσπραξη τελών και δικαιωμάτων Τα προβλεπόμενα από τον παρόντα κανονισμό τέλη και δικαιώματα των δημοτικών νεκροταφείων επιβάλλονται βάσει του άρθρου 19 του ΒΔ 24/9-20/10/1958 «περί των προσόδων των Δήμων και Κοινοτήτων», βεβαιώνονται και εισπράττονται βάσει του ΝΔ 318/69 «Περί βεβαιώσεως και εισπράξεως των εσόδων των Δήμων και Κοινοτήτων» και των άρθρων 3–5 του ΒΔ της 17/5-15/6/1959 ‘Περί οικονομικής διοικήσεως και
λογιστικού των Δήμων και Κοινοτήτων» κα διατίθενται για τη συντήρηση και λειτουργία του νεκροταφείου.

Άρθρο 24

Τέλη και δικαιώματα

Τα τέλη και τα δικαιώματα των δημοτικών νεκροταφείων είναι τα ακόλουθα:

1. Δικαιώματα πενταετούς ταφής, 50,00 € εφάπαξ

2. Δικαιώματα παράτασης ανακομιδής πέραν της πενταετίας, για τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 200,00 € ετησίως και για τα επόμενα χρόνια 300,00 € ετησίως.

3. Τέλος ανακομιδής οστών (εκταφή) από τάφους πενταετούς χρήσεως 200,00 € εφάπαξ.

4. Τέλος φύλαξης οστεοφυλακείου, 20,00 € ετησίως.

5. Ετήσια άδεια εισόδου για κατασκευές, 200,00 € ετησίως.

6. Αυτοτελές πρόστιμο για επεμβάσεις στα δημοτικά νεκροταφεία, 500,00 € ετησίως.

Άρθρο 25

Ύψος τελών και δικαιωμάτων

Το ύψος των τελών και των δικαιωμάτων καθορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ

Άρθρο 26

Γενικές διατάξεις

1. Για κάθε είδους έσοδα του Νεκροταφείου που δεν προέρχονται από τα τέλη και δικαιώματα εισπράττονται και βεβαιώνονται οίκοθεν σαν έσοδα του Δήμου.

2. Κάθε είδους δωρεές δημοτών υπέρ των Δημοτικών Νεκροταφείων γίνονται αποδεκτές από τον Δήμο και χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την επιθυμία των δωρητών, εφόσον δεν αντίκειται στον νόμο και στον κανονισμό.

3. Απαγορεύεται οποιαδήποτε παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο των κοιμητηρίων χωρίς την άδεια και έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.



ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

Άρθρο 27

Ισχύς του κανονισμού

Ο παρών κανονισμός θα αρχίσει να ισχύει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η δημοσίευσή του κατά τον τρόπο που προβλέπει το 284 του δημοτικού και κοινοτικού κώδικα.

Άρθρο 28

Αναπροσαρμογή τελών και δικαιωμάτων

1. Τα τέλη και τα δικαιώματα που προβλέπει ο παρών κανονισμός αναπροσαρμόζονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Σε περίπτωση που η απόφαση αναπροσαρμογής δεν ορίζει το χρόνο έναρξης της ισχύος της , η αναπροσαρμογή ισχύει από τη 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η

Άρθρο 29

Για περιπτώσεις που δεν προβλέπονται από τον παρόντα κανονισμό μπορούν αυτές να συμπεριληφθούν στα άρθρα του κανονισμού, μετά από σχετική απόφαση του ΔημοτικούΣυμβουλίου.

Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας συνεδρίασης λύνεται η συνεδρίαση. Σύμφωνα με αυτά συντάχθηκε το παρόν πρακτικό υπογράφεται ως κατωτέρω:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ:

ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 1. ΣΤΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

2. ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3. ΣΤΕΦΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

4. ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΙΩΣΗΦ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.