powered by Surfing Waves

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Γνώριζαν από χρόνια ότι το νερό της Κηρίνθου ήταν ακατάλληλο, αλλά δεν έκαναν τίποτα

Οκ. Κανελόπουλος, πρωην αντιδήμαρχός Κηρέως συμφωνα με την ΕΦ ομολογησε οτι εν γνώση τους έδιναν ακατάλληλο νερό. Ο. κυριος Κανελόπουλος είναι εστιάτορας στο επάγγελμα


Σύμφωνα με την Ε.Φ.  ο Δημοτικός Συμβούλου κ. Γιάννη Κανελλόπουλου Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Κηρέως ομολόγησε - πως γνώριζαν εδώ και χρόνια για την ακαταλληλόλητα του νερού.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  κ. Κανελόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Το ερώτημα είναι αφού κατά παραδοχή και  εν γνώση τους  οι δημοτικοί άρχοντες τροφοδοτούσαν ακατάλληλο  νερό για πολλά χρόνια χωρίς να κάνουν τίποτα, γιατί δεν έχουν κινηθεί ακόμη εναντίον τους οι διωκτικές αρχές.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.