powered by Surfing Waves

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δύο χρόνια φυλακή σε πρώην αντινομάρχη






Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή στην πρώην αντινομάρχη Λέσβου Μαρία Τσουβελεκάκη για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης, σύμφωνα με τοΑΠΕ. Αντίστοιχη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στο σύζυγό της, Γιώργο Τσιφτσή.

Τον Φεβρουάριο του 2009 δημότης ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου, να χαρακτηριστεί ένας αγροτικός δρόμος σε δασική έκταση νότια της πόλης της Μυτιλήνης γνωστή ως Αγριλιά, ως κύρια δημοτική οδός. Ο δρόμος αυτός ήταν χαρακτηρισμένος ως αγροτικός-δασικός και με νομαρχιακή απόφαση, που υπέγραψε ως έχουσα αρμοδιότητα στις αρχές Μαΐου η κ. Τσουβελεκάκη, ύστερα από τη θετική εισήγηση του ΣΧΟΠ, χαρακτηρίσθηκε ως κύρια δημοτική οδός.

Με την πράξη της η κ. Τσουβελεκάκη άλλαζε τους συντελεστές δόμησης δίνοντας αρτιότητα σε εκτάσεις που έως τότε δεν ήταν οικοδομήσιμες. Έτσι κάποια ακίνητα που είχαν αγοραστεί για μερικές χιλιάδες ευρώ, απέκτησαν ξαφνικά πολλαπλάσια αξία. Ανάμεσα στα ακίνητα ήταν και έκταση που είχε αγοράσει λίγο καιρό πριν, ο σύζυγός της.

Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.