powered by Surfing Waves

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ριτσώνης: «Τα δένδρα δεν κόβονται. Να εξετασθεί το γεγονός αν γίνεται με διαφόρους μεθόδους να σωθούν».




Το δημοτικό συμβούλιο ένέκρινε την  κοπή εννέα (9) δένδρων Λεύκης (Populus alba), που βρίσκονται στην πλατεία του οικισμού της Τ.Κ. Προκοπίου, Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του Ε.Β.  εδώ

Απο τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου:

κ. Στέφου: Κύριοι σύμβουλοι, η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής μας έστειλε την 19/2013 απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου σύμφωνα με την οποία εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο:

1. Την έγκριση της κοπής εννέα (9) δένδρων Λεύκης (Populus alba), που βρίσκονται στην πλατεία του οικισμού της Τ.Κ. Προκοπίου έμπροσθεν ξενοδοχείου Νίκης Δέδε .
2. Η κοπή και η απομάκρυνση των δένδρων, θα γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο του Δήμου, με ιδιαίτερη επιμέλεια και λήψη μέτρων προστασίας των διερχόμενων πεζών και οχημάτων.
3. Η απόφαση να αποσταλεί στη Πολεοδομία Ιστιαίας , για τη σχετική άδεια
.

Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη :
1. Την έκθεση αυτοψίας του γεωπόνου του Δήμου κ. Αρβανίτη Νικολάου
2. Την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αρ. 19/2013 (ΑΔΑ ΒΕΑ5ΩΛ5-Η43)
ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (20/1) Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Εγκρίνει την αρίθμ. 19/2013 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ,ως έχει.

Μειοψηφούντος του δημοτικού συμβούλου κ. Ριτσώνη Άγγελου «Διαφωνώ. Τα δένδρα δεν κόβονται. Να εξετασθεί το γεγονός αν γίνεται με διαφόρους μεθόδους να σωθούν».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.