powered by Surfing Waves

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Δεν εφαρμόζει ούτε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για το νερό της Κηρίνθου ο Ψαρρός


Μετά την αψήφηση του πορίσματος της Δ/νσης  Δημόσιας Υγείας ο κ. Ψαρρός αψηφεί και την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για διανομή εμφιαλωμένου νερού στην Κήρινθο.
 
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό λεπτομερές ρεπορτάζ της Ελεύθερης Φωνής παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ΠΑρασκευη 5/4/13 να μοιραστούν εμφιαλωμένα νερά, δεν έγινε σύμφωνα με τα όσα ενημερωθήκαμε από τα Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής, καμία απολύτως κίνηση από πλευράς Δήμου. 

Για την ιστορία να επισημάνουμε ότι εμφιαλωμένα νερά (πολύ λίγα σε αριθμό που δεν επαρκούσαν για τις ανάγκες των κατοίκων Κηρίνθου και Κρύας Βρύσης διένειμαν υπάλληλοι του Δήμου την Πέμπτη ( 4 Απριλίου). Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στην Ελεύθερη Φωνή

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.